Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για να είσαστε απόλυτα σίγουροι για τα ελαστικά σας

Διαβάστηκε από 6249 αναγνώστες - 4/12/2020

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την Autopolis.

Η Autopolis είναι η Μέκκα των ελαστικών και των ζαντών εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αθήνα. Η τεράστια γκάμα και οι πολύ καλές τιμές έχουν εκτοξεύσει την φήμη και το πελατολόγιο του μαγαζιού τα τελευταία χρόνια στα ύψη.

Στο μεγάλης έκτασης κατάστημα στο Μοσχάτο θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων.

Η εταιρία, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους  της Ευρωπαικής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας, με διάθεση χονδρική και λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους ελαστικών και ζαντών. Πρόκεται ουσιαστικά για όλες τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών όπως Michelin , Continental , Bridgestone , Goodyear , Dunlop , Pirelli και όλες τις θυγατρικές τους.
 
Το κατάστημά της Autopolis είναι πιστοποιημένο από όλες τις εταιρίες για την ποιότητα των υπηρεσιών του και καταξιωμένο ως κατάστημα Label από την Michelin Hellas , αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και του τεχνολογικού εξοπλισμού.
 
Ότι και να ψάχνετε μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, Δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα από την άνεση του υπολογιστή σας. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. 

Από την μία το προσωπικό που είναι πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και από την άλλη τα ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης για συμβατικά , runflat και van, μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα του οχήματος και θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή.
 
Εάν έχετε απορίες γύρω από την κατάσταση των ελαστικών σας, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας με νέες ζάντες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας και να γλυτώσετε από μεγάλο κόπο, χρόνο και πεταμένα χρήματα.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOPOLIS Νικόλαος Μπουγιούρης
Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 108 18345 Μοσχάτο
Τηλ: 210 9410823 
Fax: 210 9410822
Email:  [email protected]
Site: http://www.autopolis.com.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Autopolis-544496065594689/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις