Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πιο ολοκληρωμένο βουλκανιζατέρ στη Θεσσαλία

7/6/2017

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την εξειδίκευση του βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης», για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης» που εδρεύει στη Αθηνών-Ύδρας 1 στο Βόλο, σας προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.
Δραστηριοποιείται στην εμπορία ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - SUV και van από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς όπως είναι η Continental. Χάρη στο έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό του και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, το βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης» που βρίσκεται στο Βόλο, είναι σε θέση να σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η πολυετής εμπειρία με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι, έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί τη σταθερή επιλογή των πελατών του, που εδώ και χρόνια το εμπιστεύονται.
Εάν πάθατε λάστιχο στο δρόμο, το βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης» διαθέτει κινητό συνεργείο αυτοκινήτων που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα όλο το 24ωρο.
Επιπλέον, το βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης» προσφέρει ελαστικά, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, επισκευή ζαντών, μπαταρίες, λιπαντικά και τη μοναδική 3D ευθυγράμμιση στην Θεσσαλία, ένα ιδιαίτερο και σπάνιο εργαλείο.
Τέλος, στο βουλκανιζατέρ «Γιώργος Ζάκης» θα βρείτε τα ελαστικά Continental Premium 6 και Cross Contact ATR που είναι τα πιο καινούρια ελαστικά της Continental.
 

Τηλέφωνο: 2421061979

Κινητό: 6938298955

Ιστοσελίδα: www.elastikavolos.gr

E-mail: [email protected]

Υπεύθυνος: Γιώργος Ζάκης

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις