Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κορυφαία ποιότητα σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις

27/8/2019

H "Tyres N` More" είναι μία επιχείρηση εμπορίας αλλά και παροχής υπηρεσιών σχετικά με τα ελαστικά, τις ζάντες και τις αναρτήσεις καθώς και διάφορα είδη μοτοσικλετιστή & αναβάτη.

Σε ένα κατάστημα θα τα βρείτε όλα. Η επιχείρηση Tyres N` More αποτελεί παιδί της 20ετής εμπειρίας των Χατζηγεωργίου Κίμωνα και Χρήστου Σκληρού με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και ασφαλέστερα αυτοκίνητα.

Έχοντας τεράστια γνώση γύρω από τα ελαστικά και τα συστήματα αναρτήσεων είναι σε θέση να σας παρέχουν μονάχα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Η συνεχής επιμόρφωση γύρω από τα ελαστικά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, θέτουν τη βάση για άριστο αποτέλεσμα.

Ελαστικά: Βρείτε τις καλύτερες μάρκες στις καλύτερες τιμές. Η συνεργασία της Tyres N` More εξασφαλίζει για εσάς ποιοτικά ελαστικά για όλα τα οχήματα όπως AVON, BARUM , BRIDGESTONE, CONTINENTAL, COOPER, DAYTON, DUNLOP, FIRESTONE, GOODYEAR, MICHELIN, MITAS, MAXXIS, METZELER, PIRELLI, TOYO, UNIROYAL και άλλα.

Ζάντες: Είτε για ομορφιά είτε για το κάτι παραπάνω οδηγικά, οι ζάντες οφείλουν να είναι ποιότητος και για αυτό εδώ θα βρείτε: UTOSTRADA, AVUS, ANTERA, BBS, BSA, FONDMETAL, FOX, HANDSOME, KOSEI, LF WORKS, MAK, OZ, REPLICA, RS, TECNOMAGNESIO, TEKNO, WOLF, MAK.

Κάντε την παραγγελία σας για οτιδήποτε έχει να κάνει με ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ, και η Tyres N` More θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Οι αναρτήσεις σας χρειάζονται έλεγχο, επισκευή ή ακόμα και αντικατάσταση; Πόσο σκληρές ή πόσο μαλακές θέλετε να είναι; Για τι χρήση; Εσείς απλά ζητάτε και το προσωπικό αναλαμβάνει να το κάνει πράξη στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το μικρότερο δυνατό κόστος.
 

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Tyres N` More
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 287 - Αχαρναί (Μενίδι)
Τηλ: 210 2478999
Site: http://www.tyresnmore.gr/index.html
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις