Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δώρο έως 80 ευρώ από τη Goodyear!

16/4/2021

Η ενέργεια Goodyear2Win ξεκίνησε, και όλοι όσοι αγοράσουν set ελαστικών Goodyear ή Dunlop, κερδίζουν μία προπληρωμένη κάρτα αξίας έως 80 ευρώ. Ακολουθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής.

Τα ελαστικά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ασφάλειά μας, αφού είναι τα μοναδικά εξαρτήματα που κρατούν το όχημα σε επαφή με το δρόμο. Η αλλαγή τους, πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και όχι μόνο όταν η πρόσφυση στο δρόμο είναι πια μηδενική.

Η Goodyear, μία εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1898, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ελαστικών, και, σε μία εποχή όπου το κάθε ευρώ έχει σημασία, ανταμείβει τους καταναλωτές με μία προπληρωμένη κάρτα, αξίας έως 80 ευρώ, μέσω της ενέργειας «Goodyear2win», φροντίζοντας, εκτός από την ασφάλειά μας, και την οικονομία μας.

Όσοι αγοράσουν τετράδα ελαστικών Goodyear ή Dunlop, με διαστάσεις που ξεκινούν από 16 ίντσες, δικαιούνται μία prepaid card. Ο τρόπος με τον οποίον θα αποκτήσουν τη κάρτα είναι απλός: Αφού γίνει η αγορά των ελαστικών από κατάστημα του επίσημου δικτύου της Goodyear, ο καταναλωτής θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα https://goodyear2win.gr/ και, συμπληρώνοντας τη φόρμα, αποκτά το δώρο του. Επιβραβεύονται όλες οι αγορές, αρκεί τα ελαστικά να είναι set και διαστάσεων από 16 ιντσών και επάνω.

Η προπληρωμένη κάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υποστηρίζει συναλλαγές με mastercard .
Αναλόγως των διαστάσεων που έχουν αγοραστεί, το ποσό της prepaid κάρτας αγγίζει τα 80 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν τετράδα ελαστικών 16 ιντσών κερδίζουν 20 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι ελαστικών 17 ιντσών δικαιούνται 30 ευρώ. Από 18 έως 20 ίντσες, η αξία του δώρου ανέρχεται σε 50 ευρώ, και, τέλος, από 21 ίντσες και άνω, το ποσό είναι 80 ευρώ.

Η ενέργεια ισχύει έως τις 15 Μαΐου 2021, για αγορές που γίνονται από 15/4/2021 έως 15/5/2021. Η συμμετοχή γίνεται μέσω της σελίδας https://goodyear2win.gr/, η οποία περιέχει παράλληλα αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις