Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Ecowing ES31: Το νέο οικολογικό ελαστικό της Kumho

Διαβάστηκε από 46762 αναγνώστες - 4/5/2020

Με άριστη βαθμολογία σε εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και πρόσφυση, το νέο ελαστικό της Kumho Ecowing  ES31 εντυπωσιάζει. Παραμένοντας προσιτό, αναβαθμίζει την οδηγική ικανότητα του αυτοκινήτου και πραγματοποιεί όλα εκείνα που υπόσχεται.

Γκάμα μεγεθών που καλύπτει ολόκληρη την αγορά
Με περισσότερα από 38 διαθέσιμα μεγέθη από 155/65R14 έως 225/55R17 καλύπτει σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα μικρών, μικρομεσαίων, sedan και station wagon μοντέλων.
Είναι ικανό να εξοπλίσει τα περισσότερα μοντέλα όπως Toyota Aygo, Ford Fiesta, Opel Astra, Skoda Octavia, Toyota Corolla, Audi A3, BMW 3, VW Passat Variant.
Παραμένοντας προσιτό,το Kumho Ecowing ES31 πραγματοποιεί όλα εκείνα που υπόσχεται. Μην ξεχνάμε ότι η οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου, όσο και η κατανάλωση καυσίμου εξαρτάται άμεσα από τα ελαστικά.


 
Το Ecowing ES31 διαθέτει ειδική σχεδίαση με ιδιαίτερα χαμηλή αντίσταση κύλισης, προς μέγιστο όφελος της οικονομίας, ταυτόχρονα αποδίδοντας μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα για μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.
Καθόλου αμελητέα είναι και τα πολύ χαμηλά παραγόμενα επίπεδα θορύβου, που θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως στα μεγάλα ταξίδια.
 
Ποιο όμως είναι το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου ελαστικού?
 
Κυρίως 2 παράγοντες συμβάλλουν σε αυτό.
Η νέα μοριακή σύνθεση που χαρακτηρίζει την 5η γενιά του πολυλειτουργικού S-SBR αλλά και το υψηλής διασποράς Micro Silica. Οι συγκεκριμένες καινοτομίες, σε συνδυασμό με την άκαμπτη κεντρική λωρίδα πέλματος, καταφέρνουν να προσφέρουν στο ελαστικό την ετικέτα Β σε όλες τις καίριες κατηγορίες, όπως πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και εξοικονόμηση καυσίμου.
 
Αλλά και η ειδική σχεδίαση του νέου Ecowing ES31 με ασύμμετρη χάραξη και τέσσερα συνολικά κανάλια αποστράγγισης νερού προσφέρουν άριστες επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ οι καινοτόμες σχισμές διάχυσης θερμότητας στους αεροδυναμικά σχεδιασμένους ώμους, καταφέρνουν να διατηρούν τη σωστή θερμοκρασία στο ελαστικό, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και σταθερό κράτημα σε όλα τα εδάφη.



Ο κερδισμένος στόχος της χαμηλής κατανάλωσης
 
Εάν ο δικός σας στόχος από ένα ελαστικό είναι να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου βοηθώντας το περιβάλλον, χωρίς όμως την παραμικρή θυσία σε πρόσφυση, το νέο Ecowing ES31 αποτελεί την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή.  Μάλιστα, η τιμή του το καθιστά ίσως το πιο value for money ελαστικό της αγοράς και θα σας λύσει τα χέρια, παραμένοντας πιστό στο καλό κράτημα, την ήσυχη παρουσία και την οικονομία καυσίμων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις