Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βραβείο σχεδιασμού Red Dot για το ελαστικό SOLUS 4S HA32 της KUMHO

Διαβάστηκε από 5268 αναγνώστες - 14/5/2020

Η Kumho, γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες των προϊόντων της, έλαβε πρόσφατα το βραβείο σχεδιασμού Red Dot, για το ολοκαίνουργιο ελαστικό υψηλών επιδόσεων Solus 4S HA32.

Το Red Dot Design Award διοργανώνεται από το κέντρο σχεδιασμού Nordrhein Westfalen της Γερμανίας από το 1955 και βραβεύει τους νικητές στις εξής τρεις κατηγορίες: προϊόντων, μάρκας και επικοινωνίας. Μαζί με το International Forum Design, επίσης από τη Γερμανία, και το International Design Award  των Ηνωμένων Πολιτειών, θεωρείται ως ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο.


 

Το Solus 4S HA32 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές οδικές συνθήκες και προσφέρει εξαιρετικό φρενάρισμα, 15% βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, και οδηγική σταθερότητα όλο το χρόνο.
 
Η νέα, πρωτοποριακή σύνθεση του πέλματος σε σχηματισμό V, μεγιστοποιεί την απόδοση οδήγησης τόσο σε βρεγμένους όσο και σε στεγνούς δρόμους, ενώ οι τρισδιάστατες αλληλοσυνδεόμενες εσοχές εξασφαλίζουν εξίσου εντυπωσιακό χειρισμό σε συνθήκες βροχής, χιονόπτωσης και χιονιού.
 

Το πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο εικονίδιο τεσσάρων εποχών για να υπενθυμίζει στους πελάτες την ευελιξία του ελαστικού και ότι είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο. Ένα διακριτικό ολόγραμμα αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με τη γωνία που πέφτει το φως.


 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής R&D Jung ll-Taik: «Η λήψη αυτού του βραβείου αμέσως μετά την παρουσίαση του HA32 είναι μια ακόμα αναγνώριση της σχεδιαστικής αρτιότητας και ο συνδυασμός του βραβείου και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας, θα βοηθήσει στην τοποθέτηση του ελαστικού ως κυρίαρχο προϊόν στην ευρωπαϊκή αγορά. "
 
Το ελαστικό SOLUS 4S HA32 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά προς τα τέλη του έτους.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλέφωνο:​ 210 348 3300
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις