Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικά και ζάντες κορυφαίας ποιότητας

3/5/2019

Ζάντες και ελαστικά άριστης ποιότητας και για όλα τα οχήματα. Τα 25 χρόνια πρωτοπορίας της εταιρίας 4 Τροχοί, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία, 4 Τροχοί έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Στο κατάστημα θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων.

Η εταιρία, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους  της Ευρωπαικής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας, με διάθεση χονδρική και λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους μεταχειρισμένων ελαστικών και ζαντών.

Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
  • Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
  • Επιδιόρθωση ελαστικών
  • Επιδιόρθωση ζαντών
  • Αλλαγή αναρτήσεων
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
Από την μία το προσωπικό που είναι πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και από την άλλη, ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης. Και τα δύο μαζί θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή. Τα 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το κατάστημα είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις.
 
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε τους 4 τροχούς!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: 4 Τροχοί
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 403 Κερατσίνι
Τηλ: 210 4008901
Site: http://4troxoi.net/ 
Email: [email protected]
Ωράριο: Καθημερινές 8 με 9, Σάββατο 8 με 7.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις