Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κυρίαρχη η Bridgestone το 2019

16/1/2020

Το 2019 η Bridgestone EMEA συνεργάστηκε με τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ισχυροποιώνταςτη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η καινοτόμος τεχνολογία Enliten, που παρουσιάστηκε το 2019 και καθιστά δυνατή τη χρήση λιγότερων υλικών για την παραγωγή ελαστικών, βελτιώνοντας την απόδοση καυσίμων των ελαστικών, δημιουργήθηκε για μία περισσότερο βιώσιμη κινητικότητα. Η Bridgestone επελέγη για να προμηθεύσει τουλάχιστον 100 νέες αρχικές τοποθετήσεις στην περιοχή της EMEA, σε περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα από 14 διαφορετικούς κατασκευαστές το 2019, με ετήσια αύξηση 10% σε εφαρμογές  HRD+.
 
Για σχεδόν 90 χρόνια, η Bridgestone παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (OEM). Το 2019, η Bridgestone παρέμεινε η νούμερο ένα επιλογή για τις BMW, Audi, SEAT και Toyota, ενώ παράλληλα συνέχισε να λειτουργεί ως κύριος προμηθευτής για κατασκευαστές όπως η Volkswagen, η Skoda και η Mercedes. 
 
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αναζήτησαν την εμπειρία και την αφοσίωση της Bridgestone, ως της μεγαλύτερης εταιρείας ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο και κορυφαίου επενδυτή στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, μέσα από διάφορες συνεργασίες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου - από πρωτοποριακά έργα CASE (αυτόνομα, ηλεκτρικά, συνδεδεμένα οχήματα πολλαπλών χρηστών) έως τα σημαντικά οφέλη των επιδόσεων των νέων τεχνολογιών ελαστικών και λύσεων, όπως η καινοτόμος τεχνολογία Enliten. Ως αποτέλεσμα αυτών των ισχυρών εταιρικών σχέσεων, η Bridgestone κατάφερε να παράσχει περίπου 100 νέες πρωτότυπες εφαρμογές στην περιοχή της EMEA, που τοποθετήθηκαν σε περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα από 14 διαφορετικούς κατασκευαστές. Επιπλέον, η εταιρεία είδε τις τοποθετήσεις ελαστικών με διάμετρο ζάντας 18" ή και μεγαλύτερη (HDR +) να αυξάνονται περισσότερο από 10% σε σχέση με το 2018.
 
 
 
Η τεχνολογία Enliten που αλλάζει το μέλλον

Το 2019, η Bridgestone εισήγαγε μια νέα τεχνολογία ελαφριών ελαστικών, την Enliten, για να βοηθήσει στη διαχείριση των προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει η παγκόσμια κινητικότητα στον τομέα της βιωσιμότητας.
 
Σχεδιασμένη με γνώμονα το περιβάλλον, η Enliten επιτρέπει στα ελαστικά να έχουν εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση κύλισης - βασικός παράγοντας στην απόδοση καυσίμου και τη χρήση της μπαταρίας - απαιτώντας παράλληλα λιγότερα υλικά [1] – μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ελαστικού και βελτιώνοντας την απόδοση καυσίμου ή το εύρος χρήσης της μπαταρίας. Το 2019, η Enliten ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στο ολοκαίνουργιο ID.3 της Volkswagen και το AudiRSQ3. Το 2020 η Bridgestone θα δουλέψει για να εφαρμόσει τα οφέλη της Enliten σε ακόμα περισσότερα μοντέλα και κατασκευαστές.
 
              
Μία συνεργασία για πολλά ρεκόρ
 
Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση, η Bridgestone έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους συνεργάτες του Αρχικού Εξοπλισμού να επιτύχουν τους στόχους τους. Παρόμοια και αυτό το έτος, η εταιρεία εξέλιξε πρωτοποριακά ελαστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Volkswagen και της Renault. 
 
  • Η μακρόχρονη συνεργασία της Bridgestone με τη Volkswagen δοκιμάστηκε μέσα στην πίστα το 2019. Ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά BridgestonePotenza εξελίχθηκαν μόνο για το ID.R, το ηλεκτρικό supercar της Volkswagen. Τα ελαστικά εξασφάλισαν την εμπιστοσύνη και την απόδοση που βοήθησε τη Volkswagen να σπάσει το παγκοσμίως γνωστό ρεκόρ EV του Nürburgring-Nordschleife κατά 40,56 δευτερόλεπτα.
 
  • Το Renault Mégane R.S.Trophy-R έσπασε επίσης ένα ακόμα ρεκόρ στο Nürburgring με τα ελαστικά υψηλής απόδοσης PotenzaS007, επιδεικνύοντας την αντοχή των ελαστικών Bridgestone και την αφοσίωση της εταιρείας στους συνεργάτες της.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις