Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε ένα μικρό δείγμα των ζαντών από τις νέες παραλαβές στα καταστήματα Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ.

Νέες παραλαβές ζαντών από Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ

15/9/2016

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι εδώ και 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

Στα καταστήματα ελαστικών Μ. & Κ. ΜΕΜΜΟΣ, θα βρείτε διαθέσιμες για τη χειμερινή σεζόν, τις νέες παραλαβές σε ζάντες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Jeep μεγάλου κυβισμού, αυτοκίνητα ξεχωριστών επιδόσεων και πελάτες υψηλών απαιτήσεων.

Η διαρκής ενημέρωση για την τεχνολογία και τις καινοτομίες σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τον Μάρκο και Κων/νο Μέμμο, που μαζί με τις πιο αξιόπιστες επιλογές στους τομείς αυτούς διασφαλίζουν την ασφάλεια στις μετακινήσεις των πελατών τους.




Δίνουμε ένα μικρό δείγμα των ζαντών από τις νέες παραλαβές στα καταστήματα Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ:


ΗUMMER
Ζάντες 24άρες (8 μπουλόνια)
Τιμή 2.500ευρώ

BMW Σειρά 5
Ζάντες 8,50Χ20
Τιμή 1.800 ευρώ

PORSCHE
Carrera S
Zάντες 19άρες (replica)
Tιμή 1.000 ευρώ

Μercedes
Ζάντες 8,50X19 KESKIN
Τιμή 1.700 ευρώ


Ενημερωθείτε για τις κατάλληλες ζάντες που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας , αναζητήστε τις καλύτερες επιλογές σε ελαστικά στο :2108069440 ή επισκεφθείτε το κεντρικό κατ/μα στο Μαρούσι , Λεωφ. Αγ. Κωνσταντίνου 23.


H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, ηγετικά σήματα της Continental και της Βridgestone, προσφέρουν ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η πρόσφατη συνεργασία της Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο της SUPER SERVICE Dunlop και Good Year, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις