Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SUV Test Ελαστικών

Διαβάστηκε από 126968 αναγνώστες - 13/10/2019

Δέκα νέα ελαστικά για μικρομεσαία SUV μοντέλα παίρνουν μέρος στη δοκιμή μας. Και επειδή μας αρέσουν οι αλλαγές, γι αυτό το test επιλέξαμε μία διάσταση για μικρομεσαία τετρακίνητα μοντέλα, τα οποία αυξάνονται και πληθύνονται στην αγορά. Eχουμε και λέμε λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη και τα ήδη υφιστάμενα μοντέλα: Tiguan, Kuga, X1, Q3, RAV4, Sportage, Tucson, Outlander, CX-5, Forester, Qashqai, X-Trail, CR-V, GLA, Renegade, Compass, Yeti, Vitara κτλ.

Στο σημερινό test των SUV ελαστικών, συμμετέχουν ονομαστά, και ταυτόχρονα ακριβά ελαστικά, όπως τα Bridgestone, Continental ή Goodyear. Μαζί τους θα είναι το φινλανδικό Nokian, το αμερικανικό Cooper και πολλά ασιατικά ακόμη. Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστά, αλλά και αναγνωρισμένης αξίας τα προϊόντα της νοτιοκορεατικής Hankook, αλλά και της Toyo από την Ιαπωνία. Από την άλλη πλευρά, λιγότερα γνωστά είναι τα Nexen και τα Maxxis.



Δέκατος και τελευταίος συμμετέχων είναι το CST, ένα καλό, προσιτό ελαστικό από την Κίνα. Eνα σετ του κοστίζει λιγότερο από το μισό της αξίας του πιο ακριβού σετ ελαστικών του test, αυτού της Continental. Το CST είναι ένα ακρωνύμιο, που αντιστοιχεί στα αρχικά της μητρικής Cheng Shin Tire, που μας συστήθηκε πριν από λίγο καιρό με τα Maxxis, τα οποία επίσης λαμβάνουν μέρος στο test.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις