Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

76 χρόνια, ο βασιλιάς των ελαστικών

Διαβάστηκε από 5457 αναγνώστες - 26/12/2020

Με το πιο ζηλευτό πελατολόγια και φήμη που προηγείται, η εταιρία Ελαστικά Παχύλας σου έχει τη λύση. Ο κόσμος των ελαστικών του ανήκει για πάνω από μισό αιώνα. Θέλετε και άλλη απόδειξη;

Ο κόσμος του ελαστικού, δεν χρειάζεται μεγάλο πορτοφόλι, μα τις κατάλληλες γνωριμίες. Και η εταιρία Ελαστικά Παχύλας, είναι μία γνωριμία που μπορεί να σας βγάλει μόνο κερδισμένους. Όλα ξεκίνησαν το 1942 όπου η ίδρυση της έγινε γρήγορα γνωστή και το πελατολόγιο από τα  πρώτα κιόλας χρόνια έδειχνε την μεγάλη πορεία της επιχείρησης.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας, μία ομάδα με πραγματικές γνώσεις, δεμένη σαν οικογένεια και τεράστια ποικιλία προϊόντων, είναι έτοιμη να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα γύρω από:
  • Ελαστικά όλων των τύπων
  • Ζάντες  όλων των τύπων
  • Ευθυγράμμιση
  • Αμμορτισέρ
  • Service
Περιηγηθείτε στο πληρέστατο και διαδραστικό site της εταιρίας, ανακαλύψτε προσφορές και βρείτε μέσα από απλή αναζήτηση αυτό που ψάχνετε. Πιο εύκολα από ποτέ, με εγγύηση εργασιών και εξυπηρέτηση πελατών ακόμα και με επί τόπου βοήθειας, δεν θα ξαναγχωθείτε για τα ελαστικά σας και για το αμάξι σας.
 
Εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο που βλέπει πιο πέρα από την απλή παροχή υπηρεσιών.
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Επωνυμία: Ελαστικά Παχύλας
Διεύθυνση:  Λεωφόρος Κηφισίας 288 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6817202 - 216 7000469
Website: www.elastikapachilas.gr
e-mail 1:  [email protected]    e-mail 2:  [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις