Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για κορυφαίας ποιότητας ελαστικά και ζάντες

13/8/2019

Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με τον δρόμο. Για να μην βρεθείτε προ άσχημων εκπλήξεων και να οδηγείτε ένα ασφαλές αυτοκίνητο, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε τους ειδικούς! Attica Tires - Θ. Παυλίδης.

Με μια επίσκεψη στην Attica Tires - Θ. Παυλίδης και στην ιστοσελίδα www.atticatires.gr θα μπορείτε να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα επιλογών σε ποιοτικά ελαστικά όλων των μεγάλων κατασκευαστών. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Attica Tires θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει  το ιδανικό ελαστικό για το αμάξι σας.

Παράλληλα εξοπλίστε το αμάξι σας με ποιοτικές ζάντες αλουμινίου και όχι μόνο ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες σας, καθώς επίσης με
  • αμορτισέρ 
  • φρένα
  • λιπαντικά
  • μπαταρίες. 

Τέλος αξιοποιήστε το καταρτισμένο προσωπικό της Attica Tires - Θ. Παυλίδης και για τις υπηρεσίες που προσφέρει όπως: επισκευή ελαστικού, επισκευή ζάντας, αλλαγή αμορτισέρ, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, έλεγχος μπροστινού συστήματος αλλά και κινητό συνεργείο.

Η Attica Tires - Θ. Παυλίδης είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε για τα ελαστικά, ζάντες και τις αναρτήσεις του οχήματός σας και αξίζει να το ανακαλύψετε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις