Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Yokohama Geolandar: Το ελαστικό που έδωσε τη νίκη σε αγώνα αντοχής

27/4/2021

Δύο οχήματα, εξοπλισμένα με ελαστικά εκτός δρόμου GEOLANDAR M/T G003 για SUV και pick up, τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία 4800 του 2021 King Shocks Area BFE Beatdown, ενός αγώνα εκτός δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στη Γιούτα των Η.Π.Α.

Το ULTRA4 Racing είναι μια διοργάνωση  αγώνων στους οποίους τα ανοιχτά buggies, γνωστά ως αυτοκίνητα Ultra4, τρέχουν  σε μια ποικιλία εδαφών, από αγώνες αντοχής στην έρημο,  έως περάσματα από σκληρές, βραχώδεις επιφάνειες.  Οι αγώνες απαιτούν υψηλά επίπεδα ταχύτητας, τεχνικής και αντοχής σε δύσκολους δρόμους. Το King Shocks Area BFE Beatdown διεξάγεται  σε μια βραχώδη και λοφώδη διαδρομή, μήκους 10 χλμ. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία 4800 αγωνίζονται για πέντε γύρους ή συνολικά 48 χλμ. Το υψηλό επίπεδο αντοχής και  χειρισμού που προσφέρουν τα ελαστικά GEOLANDAR M / T G003 συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία του πρώτου νικητή Cody Young και του αμέσως επόμενου,  David Hartman.

Το GEOLANDAR M / T G003 προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα των επιφανειών εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το ελαστικό διαθέτει στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό που ενισχύει την αίσθηση οδήγησης εκτός δρόμου. Τα ελαστικά GEOLANDAR της YOKOHAMA έχουν δείξει τις ανώτερες επιδόσεις τους σε πολλούς εκτός δρόμου αγώνες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωταθλήματος στον αγώνα APL SMOKIN WHEELS 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Γκουάμ,  σε ένα πρωτάθλημα κατηγορίας στους αγώνες Tatts Finke Desert 2019, την απόλυτη διοργάνωση σε αγώνες εκτός δρόμου στην Αυστραλία και σε ένα  πρωτάθλημα στο 2020 BlueWater Desert Challenge, την πιο πρόσφατη διοργάνωση στην απόλυτη σειρά αγώνων εκτός δρόμου της Βόρειας Αμερικής, το Best In The Desert.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την  ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), η βιομηχανία ελαστικών  τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού  ως ζωτικής σημασίας, στην κατεύθυνση ανάπτυξης νέων  τεχνολογιών  ελαστικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σειρές ADVAN και GEOLANDAR.  Για τον λόγο αυτό, τα ελαστικά  YOKOHAMA  θα συμμετάσχουν και πάλι σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις