Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kumho: Νέα σειρά ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα

12/11/2018

 Η Kumho παρουσίασε μία νέα σειρά ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα, ελαστικό για άξονα ρυμουλκούμενου KXT10 και το KCA03 για αστικά λεωφορεία.

Το Kumho KXT10 που παρουσιάστηκε σε διάσταση 385/65 R22.5, είναι σχεδιασμένο για χρήση σε τρέιλερ φορτηγών περιφερειακών και μεγάλων αποστάσεων. Το X στην ονομασία αναφέρεται στην ευελιξία αυτού του ελαστικού πολλαπλών επιδόσεων, το οποίο προσφέρει εξαιρετική αντοχή στη φθορά και μέγιστη πρόσφυση. Στο προφίλ του φέρει το σύμβολο της χιονονιφάδας (3PMSF) και σήμανση M+S, επομένως είναι εξίσου κατάλληλο για χειμερινές και θερινές συνθήκες. Το Kumho KCA03 είναι ένα προϊόν για πολλαπλούς άξονες ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε λεωφορεία πόλης και παρουσιάστηκε σε κλασική διάσταση 275/70 R22.5.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Kumho Tyre Europe,  Dirk Rockendorf, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την παρουσίαση μιας αυξανόμενης σειράς ελαστικών φορτηγών. Στο επίκεντρο βρίσκεται το νέο σχέδιο Kumho KXT10, που έρχεται να προστεθεί στο ελαστικό των αξόνων διεύθυνσης KXS10 και κίνησης KXD10 ολοκληρώνοντας μία τριάδα σύγχρονων ελαστικών πολλαπλών επιδόσεων για φορτηγά.» 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις