Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Falken: Μέσα στις κορυφαίες στον κόσμο

Διαβάστηκε από 29937 αναγνώστες - 12/11/2018

Η ιαπωνική εταιρία Sumitomo Rubber Industries LTD ασχολείται με την εξέλιξη, την παραγωγή και την πώληση ελαστικών, είδη sport και βιομηχανικών προϊόντων. Η έναρξη λειτουργίας της ξεκίνησε το μακρινό 1909 και μέχρι σήμερα κατάφερε να αξίζει πάνω από 6 δις. ευρώ.

Όντας η 6η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ελαστικών στον κόσμο, λανσάρει τα προϊόντα της με την ονομασία Falken και καλύπτει τις ανάγκες αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανών αλλά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η παραγωγή γίνεται σε 12 εργοστάσια ανά τον κόσμο, ενώ υπάρχουν 3 κέντρα έρευνας και εξέλιξης και 4 εγκαταστάσεις δοκιμών. 




Έχει υπό την αιγίδα της 37 μεγάλες εταιρίες, ενώ για το έτος 2016, κατάφερε να πουλήσει 122.644.000 ελαστικά. Το ενεργό δυναμικό της αποτελείται από 33.792 άτομα ανά τον κόσμο, με την έδρα της να βρίσκεται στην Ιαπωνία.


Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, μετατρέπουν την έρευνα σε απτά αποτελέσματα, δίνοντας σε εσάς ελαστικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως το νέο  AS210. 


Η Falken Tyre Europe GmbH είναι η θυγατρική εταιρία της Sumitomo Rubber Industries LTD . Με έδρα της την Φρανκφούρτη, εξοπλίζει ολόκληρη την Ευρώπη με ελαστικά παντός τύπου και για όλα τα οχήματα.

Για τη δημιουργία του νέου κορυφαίου ελαστικού, χρησιμοποιήθηκαν οι ιδιόκτητες πίστες της εταιρίας σε Ισπανία και Γερμανία, εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα και σίγουρα συμπεράσματα.

Δείτε πως διαμορφώνεται η λίστα με τις 10 μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών στο κόσμο


Επίσημη παγκόσμια κατάταξημε την Sumitomo να λαμβάνει την 6η θέση παγκοσμίως


 1.Bridgestone με συνολική αξία 28.9 δις ευρώ
 2. Michelin με συνολική αξία 21.1 δις ευρώ
 3.GoodYear με συνολική αξία 15.1 δις ευρώ
 4. Continental με συνολική αξία 39.2 δις ευρώ
 5. Pirelli με συνολική αξία 6.3 δις ευρώ
6. Sumitomo  Rubber Industries LTD με συνολική αξία 6.4 δις ευρώ
 7. Hankook με συνολική αξία 5.0 δις ευρώ
 8. Yokohama με συνολική αξία 4.8 δις ευρώ
 9.Maxxis με συνολική αξία 3.2 δις ευρώ
10. Giti με συνολική αξία 2.7 σις ευρώ



Το νέο δημιούργημα της εταιρίας, ακούει στο όνομα Euroall season AS210 και αποτελεί ελαστικό υψηλών επιδόσεων καθώς παρέχει:


Με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης σε όλα τα τερέν και όλες τις καταστάσεις
 
  • Εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και υγρό οδόστρωμα
  • Υψηλή αντίσταση στην υδρολίσθηση
  • Μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος
  • Καλύτερες αντιδράσεις σε όλα τα τερέν
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Όλα τα παραπάνω πετυχαίνονται με την βοήθεια και την χάραξη νέων αυλακώσεων σε σχήμα V τα οποία βοηθούν στην καλύτερη απομάκρυνση του νερού, σε μικρές χαρακώσεις διαφορετικού βάθους που επιτρέπουν καλύτερη πρόσφυση σε διάφορα τερέν καθώς το λάστιχο αγκαλιάζει το έδαφος και μικρές εσοχές για πιθανή αντιμετώπιση του χιονιού και ακραίων καταστάσεων. Η νανοτεχνολογία έπαιξε και εδώ τον ρόλο της, δίνοντας στο λάστιχο το κάτι παραπάνω, καθώς τα νούμερα των μετρήσεων αποδεικνύουν την μεγάλη διαφορά.  Αξίζει να αναφέρουμε, πως από τον προκάτοχο του ( AS200, ο οποίος είχε λάβει και την τιμητική βαθμολογία «good» από τους δοκιμαστές της Autobild Allrad) το νέο ελαστικό πέτυχε 2% καλύτερη πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα, 6% σε βρεγμένο, 8% σε υδρολίσθηση, 6% σε χιόνι και 10% μικρότερη φθορά.


 
Ποια τα χαρακτηριστικά του νέου ελαστικού AS210;
Καλύπτει διαστάσεις από 13 μέχρι και 19 ίντσες, ύψος πλαϊνού 70 μέχρι 40, ετικέτες και όρια ταχύτητα Τ,H,V  και καλύπτει 48 μεγέθη.
 
 
 

 
Η ονομασία Falken δεν είναι τυχαία, καθώς προέρχεται από μία αρχαία αγγλική φράση και περιγράφει κάποιον που πιάνει πάντα τον παλμό των πραγμάτων. Περιγράφει ακριβώς την νοοτροπία και τον στόχο της 6ης μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών στο κόσμο, η οποία δεν θέλει να δημιουργεί απλά προϊόντα, θέλει να δημιουργεί τέχνη μέσα από την επιστήμη και την χημεία. 

Δεν φοβάται να δοκιμαστεί από τους πιο ικανούς και σκληρούς κριτές διεκδικώντας και πολλές φορές κερδίζοντας τα πιο σημαντικά βραβεία.


Διακρίσεις από τους σημαντικότερους ομίλους στον κόσμο για τα ελαστικά της Falken



Επιλέγοντας Falken είσαι πάντα       «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ»
                                                            «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»
                                                            «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της STS Α.Ε. 2106121215 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.sts-sa.gr
www.falkentyre.com/en


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις