Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικά και ζάντες σε 6 άτοκες δόσεις

Διαβάστηκε από 8987 αναγνώστες - 12/6/2019

Οι καλύτερες μάρκες ελαστικών σε μοναδικές τιμές είναι εδώ. Η εταιρία Μαρκόπουλος έχει ότι χρειάζεστε γύρω από τον τομέα των ελαστικών αλλά και ζαντών.

Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο όπως αυτός των ελαστικών χρειάζεται πολλή δουλειά και ακόμα καλύτερη φήμη για να ξεχωρίσεις. Η εταιρία Μαρκόπουλος κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο λεκανοπέδιο, καθώς το τεράστιο πελατολόγιο της αλλά και τα χρόνια παρουσίας της στο χώρο είναι η καλύτερη της διαφήμιση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά η τεράστια διαθέσιμη γκάμα είναι το τρίπτυχο στο οποίο η εταιρία έχει χτίσει την πορεία της.  Προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες όπως: Goodyear - Michelin - Dunlop - Continental – Uniroya θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές, ενώ το προσωπικό είναι διαθέσιμο για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Μοναδική προσφορά: Αλλάξτε λάστιχα ή ζάντες στο αυτοκίνητο σας και πληρώστε σε 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις. Όσο και αν είναι το ποσό, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθώς η εταιρία αφουγκράζεται την δυσκολία της εποχής και παρέχει 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές σας από την επιχείρηση.


Θέλετε να επισκευάσετε, να αλλάξετε ή να τοποθετήσετε ζάντες; Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να μην δώσετε μία περιουσία.

Το κατάστημα έχει τη δυνατότητα για ολική ανακατασκευή ζαντών αλουμινίου, στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Εσείς απλά επιλέγετε τι σας αρέσει ή τι έχετε ανάγκη και το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει αυθημερών. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε. 

Σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως είναι τα ελαστικά μην παίζετε! Εμπιστευθείτε τους καλύτερους και δεν θα χάσετε. Επικοινωνήστε τώρα ή επισκεφθείτε το μαγαζί στην Ηπείρου 46- Δάφνη!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Μαρκόπουλος
Διεύθυνση: Κατάστημα Α: Ηπείρου 46, Δάφνη τ.κ. 17237 Τηλ: 210 9702010 - 210 9766831
Διεύθυνση: Κατάστημα Β: Νέας Ελβετίας 37, Βύρωνας Τηλ:210 7651615
e-mail: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις