Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι κορυφαίες επιλογές σε ελαστικά και ζάντες

15/6/2021

Η εταιρεία Papadopoulos Tyres στο Χαλάνδρι, εγγυάται κορυφαία ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές σε ελαστικά ζάντες και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Η εταιρεία Papadopoulos Tyres έχει διαδρομή 40 ετών στην αγορά των ελαστικών και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σε αυτή την πορεία είναι ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη, τόσο μέσω της επιλογής με αυστηρό και επιλεκτικό τρόπο των καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων, όσο και με την άριστη εξυπηρέτηση του, πάντοτε βέβαια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε εποχής. Στο ιδιόκτητο κατάστημα της στο Χαλάνδρι η Papadopoulos Tyres συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, την υποδομή και τον επαγγελματισμό, με την άριστη γνώση και εξειδίκευση.
 
Η Papadopoulos Tyres προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε ελαστικά όλων των κορυφαίων εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται απευθείας.  Διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα σε ελαστικά και ζάντες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως όπως Pirelli, Kenda, Uniroyal, Lassa, Hankook, Matador, Michelin, Continental, General, Yokohama, Nexen, Maxxis, AEZ, JR, Ford mental, Ocenti, Gmp, Dezent σε μεγέθη αλλά και σε μεγάλο εύρος τιμών ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη για ΙΧ/SUV και Μοτοσυκλέτες. Με την αγορά ελαστικών προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και βαλβίδες.



Παράλληλα, η Papadopoulos Tyres στον υπερσύγχρονο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, διαθέτει ειδικό εξοπλισμό μηχανημάτων υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας υπηρεσίες για service ελαστικών, τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και επισκευή, βαφή ζαντών σε όλους τους τύπους οχημάτων.

Επίσης, η Papadopoulos Tyres λόγου του μεγάλου όγκου ελαστικών που διαχειρίζεται, διαθέτει σε στοκ μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα ελαστικά τα οποία έχουν αντικατασταθεί πρόωρα, πολύ πριν το τέλος ζωής του πέλματος τους, και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, διατηρώντας τις αντοχές τους και την ικανότητα για αποδοτική και ασφαλή χρήση.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κ. Παλαιολόγου 23 & Σολωμού Χαλάνδρι ΤΚ: 15232
Τηλέφωνο / Fax: 210 6842259
Email: [email protected]
Website: www.papadopoulostyres.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις