Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικό All Season σε 90 διαφορετικές διαστάσεις!

26/7/2018

Πολυάριθμες νέες επιλογές διαστάσεων έχουν προστεθεί στη σειρά του τελευταίου all-season ελαστικού, Kumho Solus HA31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 90.

To all season ελαστικό Kumho Solus HA31 έχει το ιδανικό σχέδιο προφίλ για οδηγούς με επιβατικά αυτοκίνητα και  SUV που αναζητούν βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία σε όλους τους καιρούς.

Διαθέτει πλευρικά κανάλια για βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τρισδιάστατες σχισμές (3D sipes) με κυψελοειδή δομή για βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, κατευθυντική χάραξη πέλματος με τεχνολογία S-SBR για εξαιρετική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης στο βρεγμένο, οικονομίας καυσίμου και συντελεστή φθοράς και ενισχυμένη κεντρική λωρίδα πέλματος και τακούνια για αποτελεσματικότερο φρενάρισμα.

Το HA31 διατίθεται τώρα σε διαστάσεις από 13 έως 18 ιντσών και οι πρόσφατες προσθήκες στη σειρά καλύπτουν τα περισσότερα SUV που απολαμβάνουν τώρα αυξημένη δημοτικότητα στην Ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιβατικών αυτοκινήτων. Αντίθετα με τα αποκλειστικά χειμερινά ελαστικά, τα all-season προϊόντα μας κατασκευάζονται για χρήση όλο το χρόνο, επομένως η προμήθειά τους μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε με ένα κλικ εδώ την επίσημη σελίδα των ελαστικών Kumho. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις