Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο «Παράδεισος» των Ελαστικών

2/5/2019

38 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο των ελαστικών και των αναρτήσεων, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην αναζήτηση του τέλειου! Η εταιρία Moschos είναι μονόδρομος πλέον για μια επιτυχημένη αγορά.

Από το 1985 και έπειτα, η εταιρία Moschos είναι δίπλα σας για την αντικατάσταση των ελαστικών, των αναρτήσεων αλλά και των φρένων.

Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες, φρένα και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.
Σε μια συνολική έκταση 600τμ θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, και το φορτηγό. Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Στις εγκαταστάσεις που αποτελούνται από 200m2 εκθεσιακού χώρου, 200m2 service και 200m2 αποθήκης  θα βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών, (Michelin, CONTINENTAL, TOYO, Pirelli, Goodyear, Dunlop κ.α), και επώνυμων εταιρειών  όσο αφορά τις ζάντες αλλά και τις αναρτήσεις (BBS, WORKS, OZ, MOMO, Bilstein, KONI, KW,κ.α.). Το καταρτισμένο προσωπικό (πτυχιούχοι μηχανικοί) θα σας εξυπηρετήσει με προθυμία , τεχνογνωσία και συνέπεια, παράλληλα με τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς (GORGHI και Mondolfo Ferro).
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Ελαστικά Moschos
Διεύθυνση: Λ. Κ. Καραμανλή 31 (πρώην Αναπαύσεως), ¶γιος Δημήτριος, Αττική
Τηλ: 2109763206, 2109750903
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 8:00 π.μ. - 6:30 μ.μ, Σάββατο 8:00 π.μ. - 3:00 μ.μ
Site: www.elastika-moschos.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις