Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χιοναλυσίδες Biathlon και πατήστε χιόνι άφοβα

Διαβάστηκε από 7075 αναγνώστες - 25/12/2017

Κάντε το όχημα σας, άρμα μάχης για τα χιόνια. Οι αλυσίδες χιονιού Biathlon αντέχουν 1.000 χλμ., προσφέρουν άριστη σταθερότητα ενώ είναι κατάλληλες για μικτές διαδρομές.

Το χιόνι όσο όμορφο είναι, τόσο επικίνδυνο μπορεί να αποβεί. Δεν έχετε όμως τίποτα να φοβηθείτε εάν εξοπλιστείτε αναλόγως από την  Autoplus
Σας παρουσιάζουμε τις νέες χιονοαλυσίδες Biathlon. Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από ελαστομερή πολυουρεθάνη (λάστιχο), που είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες και έρχονται πραγματικά να σας θωρακίσουν απέναντι στο χιόνι. 

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 1.000 χλμ. με ανώτατη ταχύτητα τα 50 χλμ./ώρα! Σε σύγκριση με τις μεταλλικές αλυσίδες, διαθέτουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα και αυτό θα γίνει φανερό στον οδηγό από το πρώτο μέτρο οδήγησης σε χίονι ή ακόμα και πάγο.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, οι αλυσίδες Biathlon τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο αυτοκίνητό μας, χάρη στο «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος».

Πιο συγκεκριμένα, βάλτε την Biathlon πίσω από τον τροχό, κλείστε το εσωτερικό άγκιστρο που βρίσκεται στο επάνω μέρος του ελαστικού, τραβήξτε τα άγκριστρα που έχουν απομείνει στην μπροστινή πλευρά και σφίξτε με το ειδικό κλειδί. Έτοιμοι!


Στην Autoplus μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αλυσίδες χιονιού και πάγου για το αυτοκίνητό σας και σε προνομιακές τιμές.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις