Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με ελαστικά Falken δώρο ηλιοπροστασία!

20/6/2019

Με κάθε καλοκαιρινό ελαστικό FALKEN ΑΖΕΝΙS FK 510, δώρο ηλιοπροστασία για το αυτοκίνητο σας. Επιλέξτε Falken και πείτε ναι στην ασφάλεια, όχι στον ήλιο.

Έχοντας τη βαρύτητα της 6ης μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών στο κόσμο, η Falken δεν σταματά να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητο σας. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα μας καλύτερα από τον καθένα, σας παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα θερινά ελαστικά της.

Το νέο ΑΖΕΝΙS FK 510 είναι το ελαστικό που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε παντού, με ασφάλεια, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και κατάστασης οδοστρώματος.

Η ναυαρχίδα της τελευταίας γενιάς ελαστικών FALKEN εξοπλίζεται με πρωτοποριακό μείγμα γόμας, με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης του οδηγού. Η συνολικά μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων στο σχέδιο πέλματος, σε συνδυασμό με τις ογκώδεις διαμήκεις εγκοπές, παρέχουν εξαιρετική απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα.

Γιατί να επιλέξετε το νέο ΑΖΕΝΙS FK 510 της Falken;
  • Για απόλυτο χειρισμό τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο χώμα
  • Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος
  • Αθόρυβο με απόλυτη σταθερότητα ακόμα και σε στροφές
  • Μοναδική προστασία από περιπτώσει υδρολίσθησης σε καλοκαιρινές δυνατές μπόρες
  • Μέγιστη ασφάλεια
Επιλέγοντας το νέο ελαστικό της Falken ΑΖΕΝΙS FK 510 εκτός από όλα τα παραπάνω, αποκτάτε και ένα σημαντικό καλοκαιρινό δώρο. Για κάθε ελαστικό, δικιά σας μία ηλιοπροστασία αυτοκινήτου για να βγείτε αλώβητοι από τον καλοκαιρινό ήλιο. Κρατήστε την καμπίνα δροσερή και την κατάσταση του ταμπλό αναλλοίωτη. Βγείτε διπλά κερδισμένοι και απολαύστε ένα ασφαλές και δροσερό καλοκαίρι.
 
Με κάθε αλλαγή ελαστικού, δώρο ηλιοπροστασία!
 
Η Falken είναι μέσα στις κορυφαίες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο με τεράστιες υποδομές για την εξέλιξη των ελαστικών τους. Περνώντας από αμέτρητα τεστ κάθε ελαστικό της, στις δικές της πίστες αναπαράστασης όλων των συνθηκών, είναι σε θέση να κάνει πράξη όλα όσα υπόσχεται.


Νέα ελαστικά ΑΖΕΝΙS FK 510 της Falken και δώρο ηλιοπροστασία! Το απόλυτο πακέτο για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.


Επιλέγοντας Falken είσαι πάντα       «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ»
                                                           «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»
                                                           «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της STS Α.Ε. 2106121215 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.sts-sa.gr
www.falkentyre.com/en
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις