Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επιλέξτε τα σωστά ελαστικά στους καλύτερους

12/12/2019

Για την αντικατάσταση των ελαστικών σας εμπιστευτείτε την Mama Wheels που προσφέρει μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών στη καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής!

Η οικογένεια δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών από το 1954. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Mamas Wheels», ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην επισκευή και αλλαγή ελαστικών, στην ζυγοστάθμιση των τροχών, στην ευθυγράμμιση όλων των τύπων αυτοκινήτων (ΙΧ, 4×4, SUV, VAN, αγωνιστικές κατασκευές), στην επισκευή και αντικατάσταση του συστήματος ανάρτησης, καθώς και στην επισκευή και τοποθέτηση ζαντών αλουμινίου.

Με την πολύχρονη εξειδίκευσή, μπορείτε να τους εμπιστευτείτε για να σας συμβουλέψουν και να εξασφαλίσουν για εσάς την μέγιστη ασφάλεια, την άνεση, τις επιδόσεις, την ανθεκτικότητα και τον καλό χειρισμό του οχήματός σας. Μην ξεχνάτε, πως τα ελαστικά αποτελούν βασικό εξάρτημα βελτίωσης της ασφάλειας κάθε οχήματος.

Στην «Mamas Wheels» συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών, χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, εγγυούνται για κάθε εργασία και σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ζαντών. Στο κατάστημά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεγαλύτερες μάρκες όπως REPLICA, JAPAN RACING, OZ, BBS, AEZ, BORBET, DOTZ, ENZO, DEZENT, MOMO και άλλα.

Επισκεφτείτε το κατάστημά για να δείτε τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων ελαστικών και ζαντών. Παραγγείλετε το μοντέλο της επιλογής σας ή καλέστε στο +30 210 8034704 και το έμπειρο προσωπικό τους θα σας δώσει πληροφορίες, θα συζητήσει τις ανάγκες σας και θα βρει την ιδανική λύση για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

Στις υπηρεσίες  μας θα βρείτε μεταξύ άλλων:
  • Αλλαγή ελαστικών
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
  • Επισκευή ελαστικών και ζάντας αλουμινίου
  • Βάψιμο ζαντών
  • Αλλαγή αμορτισέρ
Όνομα και εγγύηση. Φροντίζουν και εξασφαλίζουν την άριστη επίδοση του οχήματό σας, με σύγχρονη τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά, τις καινούριες -1000 τ.μ.- εγκαταστάσεις στην οδό Κλεισθένους 199, στον Γέρακα.
 
Επικοινωνα:
Επωνυμία: Mamas Wheels
Περιοχή: Γέρακας
Διεύθυνση: Κλεισθένους 199, 15344
Τηλ: 210 8034704
Email: [email protected]
Website: https://mamaswheels.gr/
 
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Ημέρα Ωράριο
Δευτέρα 08:30 - 18:00
Τρίτη 08:30 - 18:00
Τετάρτη 08:30 - 18:00
Πέμπτη 08:30 - 18:00
Παρασκευή 08:30 - 18:00
Σάββατο 08:30 - 14:30

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις