Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο «γιατρός» του ελαστικού θα σας κάνει καλά

5/5/2020

Όποιο όχημα και να έχετε, ότι και να ψάχνετε γύρω από ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και λιπαντικά, στην εταιρία Dr. Tire Α.Ε. θα το βρείτε! Ελάτε κατευθείαν στους ειδικούς.

Η ασφάλεια σας, το απόλυτο ζητούμενο και μοναδικό στόχος για το προσωπικό της Dr. Tire Α.Ε. Με 25 χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο και με ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην χώρα μας, η εταιρία Dr Tire Α.Ε. δεσμεύεται για ένα τέλειο και με εγγυήσεις αποτέλεσμα.

Μη περιμένετε ένα απότομα φρενάρισμα για να καταλάβετε την κατάσταση των ελαστικών σας; Μη περιμένετε μία λακκούβα στο δρόμο για να τεστάρετε τα αμορτισέρ σας. Όλα είναι πρώτα θέμα ασφάλειας για αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια ή μισές δουλειές.

Εάν θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ελαστικό από μία τεράστια γκάμα, μνα ομορφύνετε το αυτοκίνητο σας με ζάντες του γούστου σας, ή να κάνετε επιδιορθώσεις στις αναρτήσεις, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Dr.Tire Α.Ε. στην Λεωφόρο Κηφισού 118 στο Περιστέρι. Εκεί θα βρείτε τα πάντα γύρω από:
  • Ελαστικά (για όλα τα οχήματα)
  • Ζάντες
  • Αναρτήσεις
  • Λιπαντικά
Και διαθέσιμο ένα πραγματικό έμπειρο προσωπικό, το οποίο με συνεχή παρακολούθηση σε όλες τις εξελίξεις και νέες τεχνολογίες, είναι σε θέση  να λύσει κάθε σας απορία. Ακόμη, μπορείτε μέσα από το πλήρες ενημερωμένο site της εταιρίας, να πραγματοποιήσετε online αγορές με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, όπως τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

Η Dr. Tire AE έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και γιΆ αυτό:
  • Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο των επιδιορθώσεων αυτοκινήτων,
  • Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις πιο αξιόπιστες μάρκες, για να οδηγείτε ασφαλείς σε κάθε χιλιόμετρο.
  • Εφαρμόζει τα προϊόντα με άριστη τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να οδηγείτε ξανά ξέγνοιαστοι με απόλυτη ασφάλεια? ΅Εχετε απορίες όσο ψάχνετε το καλύτερο αποτέλεσμα; Ελάτε στην Dr. Tire Α.Ε. και η οδήγηση δεν θα είναι ξανά η ίδια.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Dr. Tire Α.Ε.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 118 – Περιστέρι
Τηλ: +30 2105760011
Site:  http://www.drtire.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις