Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το απόλυτο ελαστικό για ασφάλεια και απόδοση, είναι Falken

10/5/2019

Η Falken βάζει στόχο να εκτοξεύσει την οδηγική απόλαυση και τα χαμόγελα σε κάθε βόλτα. Με τα νέας γενιάς ελαστικά της όπως το Ziex ZE310 Ecorun κερδίζεις σε ασφάλεια αλλά και απόδοση καυσίμου, από το πρώτο μέτρο.

Η ονομασία Falken δεν είναι τυχαία, καθώς προέρχεται από μία αρχαία αγγλική φράση και περιγράφει κάποιον που πιάνει πάντα τον παλμό των πραγμάτων.

Περιγράφει ακριβώς την νοοτροπία και τον στόχο της 5ης μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών στο κόσμο, η οποία δεν θέλει να δημιουργεί απλά προϊόντα, θέλει να δημιουργεί τέχνη μέσα από την επιστήμη και την χημεία.

Δεν φοβάται να δοκιμαστεί από τους πιο ικανούς και σκληρούς κριτές διεκδικώντας πολλές φορές αλλά και κερδίζοντας  τα πιο σημαντικά βραβεία. Έτσι και στο νέο της ελαστικό το Ziex ZE310 Ecorun, το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος στο κόσμο AutoBild, το βράβευσε για την υποδειγματικές αντιδράσεις του σε όλες τις πιθανές συνθήκες.


 
Γιατί το Ziex ZE310 Ecorun βραβεύτηκε;
Ολόκληρη η νέα σειρά ελαστικών της Falken, διαθέτει ένα καινοτόμο μίγμα καουτσούκ υψηλής απόδοσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ασφάλεια και να προσφέρει κορυφαία οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την βελτιωμένη απόδοσης καυσίμου. Τα ελαστικά Falken είναι πάντα η ιδανική επιλογή για σπορ και δυναμική οδήγηση. Έτσι με τη σειρά του και το Ziex ZE310 Ecorun προσφέρει εξαιρετική οδηγική άνεση, άριστη απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα και χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτείτε, το ελαστικό Ziex ZE310 Ecorun θα σας πάει παντού με ασφάλεια και θα θα σας γλυτώσει όσα περισσότερα ευρώ γίνεται! Είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο οδόστρωμα είναι ο καλύτερος σύμμαχος.




Επιλέγοντας Falken είσαι πάντα         «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ»
                                                            «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»
                                                            «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της STS Α.Ε. 2106121215 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.sts-sa.gr
www.falkentyre.com/en
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις