Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ελαστικά αυτοκινήτου Κηφισιά - Καλοπήτας

Ελαστικά αυτοκινήτου Κηφισιά - Καλοπήτας

Διαβάστηκε από 6173 αναγνώστες - 24/6/2022

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την εταιρεία Καλοπήτας.

H εταιρεία ελαστικών Καλοπήτας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. 

Κοινοποίησέ το »


Στο κατάστημα ελαστικών Καλοπήτας σας περιμένει μια μοναδική προσφορά
Continental 195/65/15 Ecocontact 6 μόνο 290 ευρώ
Continental 205/55/16 Ecocontact 6  μόνο 330 ευρώ  
Continental 225/45/17 Premiumcontact 6 μόνο 390 ευρώ

Η εταιρεία Καλοπήτας, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς και στο κατάστημα θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών για όλους τους τύπους οχημάτων. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς.

Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
Επιδιόρθωση ελαστικών
Επιδιόρθωση ζαντών
Ζυγοστάθμιση
 
Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση. 
 
Με κάθε αγορά σας, μπορείτε να πληρώσετε σε 6 άτοκες δόσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γεωρ. Λύρα 15 κάτω Κηφισιά ΤΚ 14561
Τηλ.: 210 6206718
Email: [email protected] 
Facebook: Ελαστικά Καλοπήτας
 

Σχετικες επιχειρησεις