Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγυημένα ελαστικά, αναρτήσεις και αλυσίδες από την Καραγιαννίδης

21/7/2017

Η εταιρία Καραγιαννίδης με τα 35έτη παρουσίας στο χώρο μπορεί και θα σας λύσει τα χέρια σε ό,τι αφορά τα ελαστικά και τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου σας.

Η εταιρεία  Καραγιαννίδης Δ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια στον τομέα των ελαστικών, αναρτήσεων και αλυσίδων παντός τύπου και μεγέθους.

Διατηρεί συνεργασίες με όλους τους μεγάλους και γνωστούς οίκους των αντίστοιχων ειδών και σας προτείνει μόνο τα καλύτερα. Βρείτε ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές.
Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000τ.μ. θα συναντήσετε εγκεκριμένα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εξυπηρετούνται και επιβατικά αλλά και φορτηγά οχήματα. Εκτός από την λιανική πώληση η εταιρία Καραγιαννίδης ασχολείται και με την χονδρική πώληση των ελαστικών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Στο site http://www.elastika.gr μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα προϊόντα και να δημιουργήσετε το ατομικό καλάθι των αγορών σας. Μη χάνετε χρόνο και χρήμα, εμπιστευτείτε την Καραγιαννίδης και βγείτε κερδισμένοι σε κάθε αγορά.

Ακόμη, δείτε τις εκάστοτε προσφορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρία είναι επίσημος αντιπρόσωπος της MICHELIN .

Με τόσα χρόνια παρουσίας και ένα τεράστιο πελατολόγιο ως απόδειξη, τι περιμένετε;
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Καραγιαννίδης Δ και ΣΙΑ ΟΕ
Περιοχή: Δράμα
Διεύθυνση: Παγγαίου 49
Τηλ: 2521058275
Website: http://www.elastika.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις