Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Δ. ΚΑΚΝΟΣ Α.Ε. πρωταγωνιστεί στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου!

Διαβάστηκε από 5284 αναγνώστες - 1/8/2018

Η Δ.Κάκνος Α.Ε, δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων εδώ και 30 συναπτά έτη.

Απόλυτος γνώστης του αντικειμένου του, ο Δημήτρης Κάκνος έχει αποδείξει ότι η εταιρία κατέχει επάξια μια θέση στις καλύτερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών.

Η  συνεχής ενδυνάμωση της επιχείρησης , στην πορεία των τριών δεκαετιών , οφείλεται και στηρίζεται σε 5  βασικούς πυλώνες:

·         Γνώσεις, εμπειρία, εξειδίκευση

·         Ισχυρό Β2Β

·         Δυναμικό portfolio προμηθευτών

·         Aρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

·         Στρατηγικές συνεργασίες

Η παρουσία του Δ.Κάκνου και των συνεργατών του σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις , επί σειρά ετών, του παρέχει την πληροφόρηση που χρειάζεται για να προχωρεί σε αλλαγές, εμπλουτισμό και ενημέρωση της γκάμας των ανταλλακτικών που διαθέτει για τους επαγγελματίες.

Μέσα από την υψηλή διαθεσιμότητα  και  τα σύγχρονα  μέσα αποθήκευσης και αποστολής των ανταλλακτικών  μπορεί άμεσα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του, σε όλη την Ελλάδα.

Η  επιλογή της Δ.ΚΑΚΝΟΣ Α.Ε. για τους επαγγελματίες είναι μονόδρομος που τους οδηγεί  στην ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη τους ,  δηλαδή του τελικού καταναλωτή.

Μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 2109271002, για να πάρετε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με την Δ.ΚΑΚΝΟΣ Α.Ε.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Δ. Κάκνος Α.Ε
Διέυθυνση: Καομούλη 87 Αθήνα
Τηλ: 210 9271002
Website:www.opelkaknos.gr -  
http://www.e-antallaktika.com.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις