Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλύτερα ανταλλακτικά για Mercedes

4/9/2019

Εάν θέλεις το καλύτερο ανταλλακτικό για την αγαπημένη σου Mercedes ή Smart, χωρίς να δώσεις μία περιουσία, υπάρχει λύση. Ανταλλακτικά Αξούριστος και καθάρισες.

Έχοντας κλείσει ήδη 18 χρόνια παρουσίας στον άκρως απαιτητικό κόσμο των ανταλλακτικών, η εταιρία Αξούριστος υπόσχεται και πραγματοποιεί τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας για ένα ασφαλές αυτοκίνητο.

Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού μαζί με την τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που δεν σταματά μέρα να ανανεώνεται, έχει την λύση για την Mercedes ή το Smart σας.

Είτε πρόκειται για μηχανικό μέρος, είτε για ηλεκτρικό, είτε για φανοποιείου, το προσωπικό της εταιρίας θα σας βρει άμεσα ένα γνήσιο μεταχειρισμένο ή καινούργιο aftermarket ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σας.

Περιηγηθείτε στη νέα σελίδα της εταιρίας εδώ, και βρείτε πιο εύκολα από ποτέ όποιο ανταλλακτικό για Mercedes Benz ή Smart ψάχνατε. Πάντα οι καλύτερες τιμές, με προσωπικό γεμάτο όρεξη να σας λύσει κάθε απορία γύρω από τον τομέα του αυτοκινήτου.


Κρατήστε την αξία του αυτοκινήτου σας στα ύψη με γνήσια ανταλλακτικά.
Οι υψηλής ακρίβειας προδιαγραφές του κατασκευαστή, οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι και οι εκτενείς δοκιμές εξασφαλίζουν ότι όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz συμμορφώνονται πλήρως με τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα και είναι προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.


Διαρκείς στόχοι τηs Εταιρείας:
  • Η καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Κατάλληλα έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί άμεσα στις όποιες απορίες των πελατών
  • Συνέπεια στην παράδοση
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 με 16:30.
Σάββατο: 8:30 με 13:30.
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Αξούριστος
Διεύθυνση: Λιοσίων 194 Αθήνα
Τηλ: 2108542663
Website: https://axouristos.car.gr/parts/ και http://www.axouristos.gr/ 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις