Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλα τα ανταλλακτικά άριστης ποιότητας μόνο στην Προμηθευτική Α.Ε.Β.Ε.

Διαβάστηκε από 7343 αναγνώστες - 20/8/2019

Μπες τώρα στο πληρέστερο eshop ανταλλακτικών αυτοκινήτων και με ένα κλικ τελείωσες. Ότι και αν ψάχνεις, όσο σπάνιο και να είναι, εδώ θα το βρεις.

Μεγαλύτερη απόδειξη για την επιτυχία κάθε επιχείρησης είναι η πολυετή παρουσία και το μεγάλο ευχαριστημένο πελατολόγιο. Έτσι και η Προμηθευτική Α.Ε.Β.Ε. πρωταγωνιστεί εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

Με ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Κυριακίδη, η επιχείρηση ξεκίνησε με μεράκι και όρεξη γύρω από το αυτοκίνητο και έφτασε γρήγορα στην κορυφή.
Πλέον η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτησή σας σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποκτήστε  προϊόντα από τα μεγαλύτερα και πλέον αναγνωρισμένα εργοστάσια παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτου και δικύκλων όπως NGK, KYB, Valeo, Schaeffler Group (FAG, INA, LUK), SWAG, EXEDY DAIKIN, Borg & Beck,  Federal Mogul και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε το eshop partsbay.gr εδώ και συμπληρώστε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας στην ειδική πλατφόρμα και βρείτε….τα πάντα. Κάντε αναζήτηση είτε ανά μάρκα, είτε ανά κωδικό είτε ανά κινητήρα.

Περιηγηθείτε στην τεράστια γκάμα γύρω από: Δημιουργήστε το καλάθι αγορών σας, ανακαλύψτε προσφορές και πραγματικά τελειώστε την αγορά σας με ένα κλικ!

Ψάχνεις ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και με εγγύηση; Προμηθευτική Α.Ε.Β.Ε


Επικοινωνία
Επωνυμία: Προμηθευτική ανταλλακτικών και μηχανημάτων
Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 40 Κ.Πατήσια
Τηλ: 2108326316 2103004217  2114106382
Website: https://www.partsbay.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις