Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα ανταλλακτικά

3/5/2019

Εμπειρία, ποικιλία και προϊόντα εγγύησης, είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η επιχείρηση Σαγάνας Auto Parts. Εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

Πρωταρχικός στόχος της Σαγάνας Auto Parts είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.  

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στα Κ.Πατήσια, δίνει μεγάλη σημασία στην αποθήκευση και οργάνωση των προϊόντων για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Αγοράζονται τα καλύτερα και φυλάσσονται στις καλύτερες συνθήκες.

Διαθέτει γνήσια, After Market και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καθώς και διάφορα αξεσουάρ.

Η ποικιλία των ανταλλακτικών που κατέχει η εταιρία  καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών  φορτηγών της Ελληνικής αγοράς. Τα αξεσουάρ των αυτοκινήτων, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των αγοραστών ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων, με μια πλούσια γκάμα ελαστικών και ζαντών.
Παρέχεται πανελλαδική κάλυψη και ταχύτατη παράδοση . Είναι αλήθεια πως τα After Market ανταλλακτικά προσφέρουν σαφώς εγγύηση, αλλά και τα μεταχειρισμένα με τα υψηλότερα standards και προδιαγραφές των γνήσιων, εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια και μια οικονομικότερη λύση.
 
Ανταλλακτικά Ιαπωνικών - Ευρωπαϊκών - Κορεατικών Αυτοκινήτων πάντα με εγγύηση και στις καλύτερες τιμές!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTO PARTS ΣΑΓΑΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διεύθυνση: Νιρβάνα 11 Κ.Πατήσια 111 45
Τηλ: 210.2288030 - 210.2288031
E-MAIL [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις