Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Comline Hellas χορηγός της ομάδας Alimo Dynamics στον διαγωνισμό F1 In Schools

18/3/2019

Η Comline, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκίνητου στην Ευρώπη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία silver χορηγίας για την ομάδα Alimo Dynamics που συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό Formula 1 in Schools.

To F1 in Schools είναι ένα πρόγραμμα STEM [Science, Technology, Engineering and Mathematics] που οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά δουλεύοντας ομαδικά στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται εδώ και 14 χρόνια σε περισσότερες από 30 χώρες και συμμετέχουν πάνω από 17.000 μαθητές. Η Alimo Dynamics, που αποτελείται από 4 βασικά και 3 υποστηρικτικά μέλη, είναι μια πολλά υποσχόμενη ομάδα με εμπειρία στον διαγωνισμό που στοχεύει στην απόκτηση της πρωτιάς σε εθνικό επίπεδο και γιατί όχι και σε παγκόσμιο.
 
Η Comline Hellas ενισχύει την προσπάθεια των παιδιών αυτών και τους εύχεται καλή επιτυχία στους προκριματικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις ερχόμενες ημέρες.

Για την Comline
Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 14.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM).Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comline.uk.com
 
Βραβεία:
- Κατάταξη στη λίστα The Sunday Times HSBC International Track 200 (2016, 2017 & 2018).
- Αναγνώριση ως μία εκ των 1000 εταιρειών που εμπνέουν την Βρετανία “1000 Companies to Inspire Britain” (2017).
- Κατάταξη στη λίστα των Financial Times για τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες The Financial Times¶ FT1000: Europe¶s Fastest Growing Companies” (2017).
- Υπερήφανος νιικητής του Βραβείου της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις: Διεθνές Εμπόριο 2016, της σημαντικότερης επιχειρηματικής αναγνώρισης στην Βρετανία - Queen¶s Award for Enterprise: International Trade 2016.
- Προμηθευτής Εξαρτημάτων της Χρονιάς για τα A1 Motor Stores (2016, 2017 & 2018).
 
Για την Comline Hellas
H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comlinehellas.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 34 74 607.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις