Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι να προσέξω

24/3/2017

Εφόσον έχουμε πάρει την απόφαση να στραφούμε στη λύση, δηλαδή στην αγορά, ενός ΟΕΜ ανταλλακτικού, θα πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα, ώστε να μη βρεθούμε εκτεθειμένοι, από ένα λάθος ή μια απροσεξία.

Πρώτιστος θα πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά τη συσκευασία και να σιγουρέψουμε, ότι φέρει πάνω της το εμπορικό σήμα της εταιρείας από τη οποία θέλουμε να αγοράσουμε το ανταλλακτικό.

Έπειτα να πάρουμε τη διαβεβαίωση για την ύπαρξη εγγύησης του προϊόντος που αγοράζουμε. Σε αντίθετη περίπτωση μην προχωρήσουμε στην αγορά, καθώς τα ΟΕΜ ανταλλακτικά πρέπει να συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τέλος σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή τοποθέτηση. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό μια λάθος τοποθέτηση, εκτός από κακή λειτουργία του αυτοκινήτου, μπορεί να επιφέρει και βλάβη στο ανταλλακτικό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε εκ νέου το ανταλλακτικό, να έχει υποστεί τέτοια ζημία, που δεν θα μας επιτρέπει τη σωστή εφαρμογή του και το συγκεκριμένο εξάρτημα θα καταλήξει εντελώς άχρηστο.  

Τι πρέπει να ξέρω

Γιατί να πάρω ΟΕΜ          
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις