Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γνήσια ανταλλακτικά γαλλικών αυτοκινήτων: Citroen Peugeot Renault

30/9/2019

Αν έχετε Γαλλικό αυτοκίνητο εμπιστευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τους ειδικούς την KOSTIS PARTS. Ανακαλύψτε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, το ανταλλακτικό που ψάχνετε.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από 10.000 κωδικούς ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ελέγχει αυστηρώς ένα -ένα, κάθε ανταλλακτικό που εισάγεται από Ευρώπη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζει και να σας ενημερώνει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.



Όλα τα ανταλλακτικά που διαθέτει η KOSTIS PARTS είναι γνήσια και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καινούρια και μεταχειρισμένα. Η διαφορά τους έγκειται στο κόστος απόκτησης. Ακόμα και αν αναζητάτε κάτι εξειδικευμένο, εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από απλό κιτ εισαγωγής μέχρι και πιο extreme εφαρμογές για κάθε είδους βελτιώσεις. Στην KOSTIS PARTS μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, θα βρείτε ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά κυρίως στην τσέπη σας.

Τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για εισαγωγή ανταλλακτικών είναι το τρίτπυχο της επιτυχίας για την KOSTIS PARTS.
 


Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 08:00 – 17:00
Σάββατο 08:30 – 13:30

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: KOSTIS PARTS 
Διεύθυνση: 7ΚΜ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 14341
Τηλ: 2102586185
Website: http://kostisparts.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις