Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για εξειδικευμένο service στο αμάξι σας

Διαβάστηκε από 5017 αναγνώστες - 14/9/2018

Επιλέγοντας για το service του αυτοκινήτου σας ένα εξειδικευμένο συνεργείο τότε είστε σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς.

Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια (από το 1970) το εξειδικευμένο, σε BMW και ΜΙΝΙ, Service Καραγιώργης που ιδρύθηκε από τον Απ. Καραγιώργη φροντίζει για τα αμάξια μας με συνέπεια και μεράκι. Σήμερα  ο υπεύθυνος του συνεργείου Νικόλαος Καραγιώργης συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο διαθέτοντας μάλιστα την πιο σύγχρονη τεχνολογία την επισκευή και τη συντήρηση των αυτοκινήτων σας.

Το Service Καραγιώργης παρέχει Δωρεάν Διαγνωστικό έλεγχο οχήματος.

Επιπλέον παρέχονται σε λογικές τιμές:
- Κωδικοποίηση εγκεφάλων σε BMW & MINI
- Αναβαθμίσεις εγκεφάλων σε BMW & MINI
-Έλεγχος Air-Condition & γέμισμα φρέον

Βρείτε επίσης τις καλύτερες τιμές της Αγοράς στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Στο Service Καραγιώργης εξασφαλίζεται με την ανάλογη ειδίκευση το service και οι επισκευές σε αυτοκίνητα άλλων εταιρειών όπως Opel, Skoda, Smart, SΕΑΤ, Audi και άλλα.

Για όσους ενδιαφέρεστε για αγορά μεταχειρισμένων απευθυνθείτε στο ειδικό τμήμα πωλήσεων, ελεγμένων και ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Service Καραγιώργης.

Στην ιστοσελίδα www.bmw-service-karagiorgis.gr και www.sites.google.com/site/bmwservicekaragiorgis/home στο τηλέφωνο 2103425416 μπορείτε να βρείτε τις επιπλέον πληροφορίες που χρειάζεστε. 
Βρείτε το Service Καραγιώργης στην οδό Καλλιρόης 174 στην Αθήνα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις