Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επισκευάστε το κλειδί σας ή αλλάξτε το σε λίγα λεπτά

4/6/2020

Εάν το κλειδί του αυτοκινήτου σας, έχει αρχίσει να σας «αφήνει» ή πολύ απλά θέλετε να το αλλάξετε με κάτι πιο μοντέρνο ή ασφαλές, η επιχείρηση Billy Safe έχει τη λύση. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε ολοκαίνουργιο κλειδί.

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας περνάνε σχεδόν όσες κακουχίες περνάει και το αυτοκίνητο μας, ενώ αν το καλοσκεφτείτε, διανύουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό είτε λόγω χρήσης είτε λόγω ατυχήματος να προκληθούν φθορές οι οποίες δεν αποκλείεται να το θέσουν και μη λειτουργικό.

΅Όλα τα κλειδιά είναι διαφορετικά, μα όλα μπορούν να επισκευαστούν και να αλλάξουν. Ότι μάρκα αυτοκινήτου και να οδηγείτε, όποιο μοντέλο  και αν είναι αυτό, το κλειδί του στα χέρια των ειδικών της Billy Safe θα αλλάξει ριζικά.
Με εμπειρία και τεχνογνωσία χρόνων αλλά και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η επιχείρηση από το 1976 πρωταγωνιστεί στον χώρο των κλειδιών και όχι μόνο. Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, στηρίζεται στην άμεση και στενή σχέση με κάθε πελάτη, ακούγοντας και λύνοντας κάθε πρόβλημα με την ίδια βαρύτητα.

                      

Επισκευάστε το κλειδί σας, μετατρέψτε το σε νέας γενιάς ή δημιουργήστε ότι εσείς θέλετε με εγγυημένο αποτέλεσμα και σε πολύ καλή τιμή. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα επισκευής ή εγκατάστασης συστήματος immobilizer για μεγαλύτερη ασφάλεια στο αυτοκίνητο σας.
 
Ο ειδικός σε θέματα κλειδιών λέγεται Billy Safe!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Billy Safe, Παναγιωτόπουλος Βασίλειος
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 1, Αθήνα 104 32
Τηλ: 2105233558
e-mail: [email protected]
Site: https://www.billysafe.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις