Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service - Αξιόπιστο συνεργείο; Αξιόπιστο service

Διαβάστηκε από 150359 αναγνώστες - 4/8/2019

Μάθε να πηγαίνεις συνεργείο όποτε πραγματικά πρέπει και σώσε το αμάξι και τη τσέπη σου. Επέλεξε σωστά και το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο.

Μάθε πότε να πηγαίνεις συνεργείο και πρόλαβε ζημιές που θα κόστιζαν μία περιουσία
Ο περιορισμός των ετήσιων, όπως και των καθημερινών μας εξόδων, είναι μεγάλο στοίχημα για όλους στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Πολλοί οδηγοί μπαίνουν στον πειρασμό να περικόψουν έξοδα από τα service του αυτοκινήτου κάνοντας ελλιπή συντήρηση. Όπως θα δούμε, όμως, το service του αυτοκινήτου και κατΆ επέκταση η επιλογή ενός καλού συνεργείου, δεν είναι μόνο θέμα κόστους αλλά πιο σημαντικά είναι και ζήτημα ασφάλειας.
 
Τα απαραίτητα
Ο κατασκευαστής κάθε αυτοκινήτου έχει ορίσει συγκεκριμένα, στο βιβλίο service, πότε πρέπει να γίνονται τα απαραίτητα service του αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να τηρούμε αυτές οδηγίες επισκεπτόμενοι ένα εξειδικευμένο συνεργείο σε αυτά τα χιλιομετρικά «ορόσημα». Πολλά εξαρτήματα στο αυτοκίνητό μας έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και πρέπει να αλλαχθούν σε καθορισμένο service. Αν δεν το κάνουμε αυτό, ρισκάρουμε την γενικότερη ασφάλεια του αυτοκινήτου μας, και κατΆ επέκταση την ίδια μας τη ζωή.
 
Των φρονίμων τα παιδιά
Πέρα όμως από τα προσδιορισμένα service, είναι καλό να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας και σε άλλες περιπτώσεις. Πριν και μετά τις διακοπές και γενικότερα πριν από ένα μεγάλο ταξίδι είναι καλό να κάνουμε έναν γρήγορο έλεγχο του αυτοκινήτου. Ένας τέτοιος έλεγχος θα μπορούσε να περιλαμβάνει: έλεγχο στα φώτα-φλας και αέρα ελαστικών, έλεγχο/αλλαγή λαδιών και ελέγχους σε τακάκια φρένων εμπρός-πίσω, υγρά φρένων, σύστημα ψύξης, μπαταρία και ιμάντα χρονισμού. Πολλοί οδηγοί επισκέπτονται το συνεργείο τους για να κάνουν έναν τέτοιο έλεγχο σε ετήσια βάση ακόμα και αν δεν κάνουν κάποιο μεγάλο ταξίδι. Συνήθως, ένας τέτοιος έλεγχος έχει μικρό κόστος αλλά παράλληλα μεγάλο όφελος, καθώς έτσι μπορούμε να προλάβουμε μεγαλύτερες βλάβες στο μέλλον. Οι τακτικοί έλεγχοι λοιπόν, εκτός από το ότι συμβάλουν στην ασφάλεια, μας ωφελούν και οικονομικά σε βάθος χρόνου. Για ξανασκεφτείτε το!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις