Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο πρώτος πιστοποιημένος έλεγχος μεταχειρισμένων

Διαβάστηκε από 55626 αναγνώστες - 22/12/2019

Η Car Check μπορεί να εκτιμήσει επιτόπου την πραγματική κατάσταση ενός μεταχειρισμένου. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φορητές ράμπες ανύψωσης και έλεγχο σε πάνω από 320 σημεία, εντός 90 λεπτών θα έχετε στα χέρια σας μία πλήρη αναφορά ευρημάτων για κάθε όχημα.

  • Επιτόπιος έλεγχος 320+ σημείων, σε 90 λεπτά και με γραπτή εγγύηση αποτελεσμάτων
  • Έλεγχος από ειδικό συνεργείο μηχανικών σε 9 τομείς με ειδικούς μετρητές, διαγνωστικό εγκεφάλου και φορητές ράμπες ανύψωσης
  • Ολοκληρωμένη αναφορά για όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα 
  • Πιστοποιημένο από την TUV, εξασφαλίζει διαφάνεια 100% καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιώτες

 
Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Θεωρείς πως η αγορά του είναι λαχείο και απλά εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου; Με την Car Check πλέον μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Ο πρώτος πιστοποιημένος επιτόπιος έλεγχος μεταχειρισμένων είναι γεγονός, καθώς μία ομάδα ειδικών αναλαμβάνει να ελέγξει διεξοδικά το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, όπου αυτό βρίσκεται.

Η υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά προς ιδιώτες, εξασφαλίζοντας 100% αξιοπιστία και διαφάνεια.

Μάθετε την κατάσταση του σε όλους τους τομείς, (μηχανικά-φανοποιεία-ηλεκτρικά κτλ.) εντός 90 λεπτών, και λάβετε απευθείας μία γραπτή αναφορά με όλα τα ευρήματα. Η Car Check είναι ανεξάρτητος και πιστοποιημένος από την TUV φορέας όπου πραγματοποιεί 320 ελέγχους στο όχημα που σας ενδιαφέρει, αναλαμβάνει να ανακαλύψει τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου και να παρέχει μία πλήρη αναφορά. Γλυτώστε από μία κοστοβόρα λανθασμένη αγορά μεταχειρισμένου απλά με ένα τηλεφώνημα.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις