Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service by the book εδώ και 30 χρόνια

2/5/2019

Συνέπεια, υπευθυνότητα και πιστή τήρηση των κανόνων από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, μετέτρεψαν το συνεργείο Better Car Service σε μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Με συνεχή λειτουργία που ξεπερνά τα 29 χρόνια και πολύ μεράκι για το αυτοκίνητο, η επιχείρηση Better Car Service δεσμεύεται να δώσει το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας. Για να το πετύχει αυτό, επισκευάζει και συντηρεί κάθε όχημα με συνέπεια και υπευθυνότητα ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το έμπειρο προσωπικό δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από τα νέα μοντέλα και τις νέες ζημιές που εμφανίζονται γύρω από αυτά, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταάις τεχνολογίας. Αυτό όμως που θα σας οδηγήσει και θα σας κρατήσει στην συγκεκριμένη επιχείρηση, είναι η μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται με κάθε έναν από εσάς από τη στιγμή που θα εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας στους καλύτερους.

Πορεία εργασιών
  • Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, γίνεται λεπτομερής καταγραφή όλων όσων αναφέρει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
  • Στη συνέχεια διενεργείται τεχνικός έλεγχος, αξιολογούνται τα προβλήματα που εντοπίζονται, γίνεται ενημέωση για το κόστος και αφού δοθεί η έγκριση, ξεκινούν οι εργασίες.
  • Τέλος κατά την παράδοση, είναι διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήθηκαν, εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε η αντικατάσταση και δίνεται γραπτή αναφορά εργασιών.
12 μήνες εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά με το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένης φροντίδας»

Πατήστε εδώ και δείτε εκτός από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, προσφορές και τιμές για κάθε εταιρία και πιθανή εργασία. Ανακαλύψτε προσφορές που θα σας γλυτώσουν αρκετά ευρώ, ενώ πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε το «συνεργείο σας».
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Better Car Service
Διεύθυνση: Πρωτοπαπαδάκη 23 Γαλάτσι
Τηλ: 210.2017.680
Site: http://www.bettercarservice.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις