Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες!

11/6/2018

Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου.

Το συνεργείο BRAKETRUCK δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού τους είναι σε θέση να εγγυηθούν για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε τους ενέργειας.

Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διαθέτουν μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και σε φρένα αλλά και σε αναρτήσεις καθώς και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS. Επιπλέον, στην BRAKETRUCK γίνεται τοποθέτηση ABS και EBS με εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr-Bremse και Haldex. 

Διαθέτει διαγνωστικό για όλες τις μάρκες μηχανοκίνητων οχημάτων, φορτηγών. Επίσης, πραγματοποιείται ανύψωση αξόνων και τοποθέτηση συστήματος ανύψωσης αξόνων καθώς και εγκατάσταση εξ` αρχής συστήματος αέρος νταλίκας.

Η BRAKETRUCK δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο αλλά οι άνθρωποί της έχουν εμπειρία από το 1991. Μη διστάσετε να τους επισκεφθείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους.
 

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, Αττικής, 19300
(Έναντι ΒΙΑΣΦΑΛΤ)
Τηλ.: 2105584520, 2105584521

Site: www.braketruck.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις