Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Benzer Hellas και στην Αυτοκίνηση 2018

8/11/2018

Η Benzer Hellas  συστήνεται καθημερινά σε όλους τους επαγγελματίες του αυτοκινήτου μέσα από την φράση που έχουν επιλέξει σαν καλωσόρισμα στην ιστοσελίδα τους: «Συνεργαστείτε μαζί μας».

Μάλιστα έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους πελάτες της μέσα από τη 2η συμμετοχή της στην έκθεση Αυτοκίνηση
. Συγκεκριμένα, στο περίπτερο  107,  θα παρουσιαστούν νέα μηχανήματα αλλά και πάγιος εξοπλισμός συνεργείων. Η ομάδα της εταιρίας θα δώσει πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό  στους ενδιαφερόμενους.

Η  ομάδα της Βenzer  συγκέντρωσε την εμπειρία 20 ετών, για να δημιουργήσει μια εταιρία που θα δίνει υπεύθυνες λύσεις εξοπλισμού με εγγυημένα μηχανήματα και after sales support σε συνεργεία, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογεία, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λ.π. 

Η πορεία από το 2012 μέχρι και σήμερα, απέδειξε ότι οι γνώσεις, οι σωστές επιλογές , ο επαγγελματισμός και η σκληρή δουλειά επιβραβεύονται!
Στρατηγική επιλογή της εταιρίας από την έναρξη της λειτουργίας της, ήταν να δωθεί έμφαση στην κάλυψη όλων  των αναγκών των πελατών της όπως : η  τεχνική υποστήριξη, η παροχή πιστοποιήσεων (αλλαγές νομοθεσιών κ.λ.π.) για το εκάστοτε μηχάνημα, η αγορά /πώληση μεταχειρισμένου εξοπλισμού απόλυτα ελεγμένου.

Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αναλώσιμων και των μηχανημάτων, ήταν καταλυτικές για να καθιερώσουν την Βenzer  πανελλαδικά και να  και να την βοηθήσουν να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών.
Η συνεχής έρευνα και  τα υψηλά standards οδήγησαν την εταιρία στην συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης,  για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, του εμβληματικού γερμανικού οίκου Weber GmbH.



Με τεχνογνωσία και εξειδίκευση στα μηχανήματα συνεργείου, η Weber  κατέχει από το 1950 και μέχρι σήμερα μια σημαντική θέση στο βάθρο ομοειδών βιομηχανιών της Γερμανίας. Το επίκεντρο της δράσης της είναι η εμπορία μηχανημάτων συνεργείου, υψηλής ποιότητας για επαγγελματική χρήση.
Η συνεργασία με την Βenzer  την έκανε ευρέως γνωστή στους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς και πλέον αποτελεί την σταθερή επιλογή τους.

Οι δραστηριότητες της ομάδας της Βenzer,  δεν σταματούν στην αντιπροσώπευση και την εισαγωγή του εξοπλισμού των επιχειρήσεων του χώρου του αυτοκινήτου. Ο στόχος είναι πάντα η αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πελατών της, ακόμα και της πιο απομακρυσμένης επιχείρησης, μέσα από υπευθυνότητα, εγγύηση και after sales service των μηχανημάτων.
Πιστοποιημένα μηχανήματα που προσφέρουν συγκριτικό πλεονέκτημα ακόμα για τον   απαιτητικό επαγγελματία και τον βοηθούν να εγγυάται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα στον τελικό καταναλωτή.

Μια «αλυσίδα»  μπορεί να λειτουργεί άψογα μόνο αν ο μηχανισμός της είναι εγγυημένος και η συντήρησή της γίνεται πάντα από ανθρώπινο δυναμικό που  πληροί ουσιαστικά τον όρο «επαγγελματίας».



Για αυτό το λόγο, η ΒENZER  φροντίζει  να προσφέρει μέσα από το έμπειρο προσωπικό της, την συντήρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού των πελατών της. Παρέχοντας το πιστοποιητικό καλής λειτουργίας του κάθε μηχανήματος, μηδενίζονται τα προβλήματα λειτουργίας ή τυχόν βλάβες του.
Η συνεχής εκπαίδευση, τα σεμινάρια και τα ταξίδια στο εξωτερικό, διασφαλίζουν τις γνώσεις στους τεχνικούς της Βenzer για την επισκευή/συντήρηση του εξοπλισμού των πελατών της. Ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα βουλκανιζατέρ, αεροσυμπιεστές, αεροεργαλεία, φούρνοι βαφής, υδραυλικοί γρύλοι  κ.α. που έχει προμηθευτεί από την Βenzer Hellas λειτουργούν σωστά και προσφέρουν αξιοπιστία στον επαγγελματία που θα τα επιλέξει.
Σημαντική υπηρεσία που προσφέρεται από την τεχνική ομάδα της εταιρίας είναι η αποξήλωση , μεταφορά και επανεγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού.
 
Εξαιρετικής σημασίας για την εταιρία αποτελεί η αγορά/πώληση  μεταχειρισμένων μηχανημάτων συνεργείου. πάντα τεχνικά ελεγμένων και εγγυημένων.

Η διανομή των μηχανημάτων γίνεται με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και εγγύηση (after sales), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την αγορά του μεταχειρισμένου πλεονάζων μηχανολογικού και πάγιου εξοπλισμού στις καλύτερες τιμές της αγοράς με απόλυτη εχεμύθεια.



Η ιστοσελίδα www.benzerhellas.gr καθώς και η σελίδα facebook.com/benzerhellas, φιλοξενούν όλες τις προσφορές σε μεταχειρισμένα μηχανήματα καθώς και ενημερώσεις για όλα τις νέες αφίξεις. 
Στο you tube οι επαγγελματίες μπορούν σε ειδικά  videos να βρούν διαθέσιμες συμβουλές για τον εξοπλισμό που έχουν προμηθευτεί.
 
Στα τελευταία νέα της επιχείρησης, εντάσσεται η άφιξη νέων ηλεκτρουδραυλικών  ανυψωτικών μηχανημάτων 4,5  & 4 τόνων ( 380v ή 220 v), τα οποία οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να δούν  στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018.

Επικοινωνία:
Benzer Hellas

Διεύθυνση: Δωρίδος 54, 12242, Αιγάλεω

ΤΗΛ: 210 531 7545
FAX: 210 531 7553
 
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις