Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φτάστε το αυτοκίνητο σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του

17/7/2019

Με 26 χρόνια εμπειρίας τόσο σε service και ηλεκτροδιάγνωση, όσο και σε αναβαθμίσεις - μετατροπές, το διαγνωστικό συνεργείο αυτοκίνητων Τεχνοδυναμική Αλεξίου εγγυάται το απόλυτο αποτέλεσμα. Επισκευές σασμάν, επαναπρογραμαμτισμός ECU και πολλά άλλα, θα τα βρείτε εδώ.

Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε πάντα ένα ασφαλές αυτοκίνητο και να μην βρεθείτε στιγμή προ εκπλήξεων, οφείλετε να εμπιστεύεστε τους καλύτερους, τη Τεχνοδυναμική Αλεξίου

Μετά απο 26 χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στη συντήρηση των αυτοκινήτων, η εταιρεία Τεχνοδυναμική Αλεξίου. μπορεί και εγγυάται την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, συνδυάζοντας πάντα την ειλικρίνεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες της.

Με τα κατάλληλα όργανα μετρήσεων και δοκιμών για ασφαλή και ακριβή αποτελέσματα διάγνωσης. Με γνήσια προγράμματα και διαγνωστικά για τις βλάβες των αυτοκινήτων.

Με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικών (updates) για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων η επιχείρηση Τεχνοδυναμική Αλεξίου παρέχει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
  • Service: Γενικό ή quick Service, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα κατάλληλα υλικά και προϊόντα.
  • Σασμάν: Επισκευές αυτόματων και ημιαυτόματων σασμάν, διάγνωση, ρυθμίσεις, βελτιώσεις, επισκευές σε DSG - STRONIC - RTRONIC - SELESPEED - POWERSHIFT - DCT - DKG - EASYTRONIC - PDK - CVT.
  • Διάγνωση και προγραμματισμός εγκεφάλων ECU με online updates σε: AUDI - SEAT - SKODA - VOLKSWAGEN- FORD - MAZDA - BMW - MINI - MERCEDES BENZ - SMART - CITROEN - PEUGEOT.
  • DPF φίλτρο: Καθαρισμός, επισκευή, αντικατάσταση και κατάργηση φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου DPF.
 
Το τεράστιο πελατολόγιο και τα 26 χρόνια συνεχής παρουσίας είναι η πιο τρανή απόδειξη πως το συνεργείο Τεχνοδυναμική Αλεξίου κάνει αυτό που υπόσχεται, το καλύτερο!
 
Αυξήστε την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σας, προγραμαματίστε κλειδιά, immobilizer και διορθώστε οτιδήποτε ηλεκτρονικό διαθέτει το αυτοκίνητο σας στην Τεχνοδυναμική Αλεξίου. Ένα από τα καλύτερα ηλεκτροδιαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Τεχνοδυναμική Αλεξίου
Διεύθυνση: Λ. Καλαμακίου 106 Αλιμος
Τηλ: 210 99 46100  -  6932 37 21 96
Site: http://aalexiou.gr/index.html

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις