Φτάστε το αυτοκίνητο σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2019

Με 23 χρόνια εμπειρίας τόσο σε service και επισκευές, όσο και σε αναβαθμίσεις-μετατροπές, το διαγνωστικό συνεργείο αυτοκίνητων Τεχνοδυναμική Αλεξίου εγγυάται το απόλυτο αποτέλεσμα.

 
   
Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε πάντα ένα ασφαλές αυτοκίνητο και να μην βρεθείτε στιγμή προ εκπλήξεων, οφείλετε να εμπιστεύεστε τους καλύτερους, τη Τεχνοδυναμική Αλεξίου.
Ακόμα και αν δεν είστε τακτικός πελάτης του συνεργείου για το σέρβις του αυτοκινήτου σας, χάρις στους εποχικούς ελέγχους θα είστε πάντα ασφαλής στον δρόμο ενώ το αυτοκίνητο σας θα υποβληθεί σε μια σειρά ελέγχων και εξαντλητικών λειτουργικών επιθεωρήσεων για να λειτουργεί στο 100% του.

Με τα κατάλληλα όργανα μετρήσεων και δοκιμών για ασφαλή και ακριβή αποτελέσματα διάγνωσης. Με γνήσια προγράμματα και διαγνωστικά για τις βλάβες των αυτοκινήτων. Με συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικών (updates) για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων η επιχείρηση Τεχνοδυναμική Αλεξίου παρέχει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
  • Service: Γενικό ή quick Service, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα κατάλληλα υλικά και προϊόντα.
  • Σασμάν: Επισκευές αυτόματων και ημιαυτόματων σασμάν, διάγνωση, ρυθμίσεις, βελτιώσεις, επισκευές.
  • Remap tuning: Αναβαθμίσεις &βελτιώσεις κινητήρων και αυτόματων σασμάν με πρόγραμμα, εγγυημένα και οικονομικά.
  • DPF φίλτρο: Καθαρισμός, επισκευή, αντικατάσταση και κατάργηση φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου DPF.
 
Το τεράστιο πελατολόγιο και τα 24 χρόνια συνεχής παρουσίας είναι η πιο τρανή απόδειξη πως το συνεργείο Τεχνοδυναμική Αλεξίου κάνει αυτό που υπόσχεται, το καλύτερο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Τεχνοδυναμική Αλεξίου
Διεύθυνση: Λ. Καλαμακίου 106 ¶λιμος
Τηλ: 210 99 46100  -  6932 37 21 96
Site: http://aalexiou.gr/index.html
 

Σχετικες Ειδησεις


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων