Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένο Service Toyota

25/8/2019

Για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας, το συνεργείο Toyota “Αγγελος After Sales” είναι η ιδανική λύση.

Η Toyota “Αγγελος After Sales” είναι μέλος του Επισήμου Δικτύου της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ από το 1987. Σήμερα είναι Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της TOYOTA. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Δαβάκη 6, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και διαθέτουν Κάθετη επισκευαστική μονάδα, Τμήμα Ασφαλειών Αυτοκινήτων και διαχείρισης ζημιών, καθώς και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το συνεργείο της Toyota “Αγγελος After Sales” περιλαμβάνει 10 ράμπες εξυπηρέτησης, μονάδα προελέγχου ΚΤΕΟ, εξοπλισμό βουλκανιζατέρ και ζυγοστάθμισης/ευθυγράμμισης, ενώ διαθέτει και όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία και εξοπλισμό που απαιτεί η Toyota Motor Corporation. Μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης των οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ (συμβατικών και υβριδικών).

Το φανοβαφείο της Toyota “Αγγελος After Sales” περιλαμβάνει 2 φούρνους βαφής και 10 θέσεις εργασίας, επιδαπέδιες και μετρικές καλίμπρες. Διαθέτει λογισμικό ηλεκτρονικής εκτίμησης ζημιάς, ενώ το βαφείο χρησιμοποιεί υδατοδιαλυτά χρώματα οικολογικής τεχνολογίας.

Σε κάθε Service Τoyota απολαμβάνετε σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή:
  • Αριστη ποιότητα εργασιών από άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.
-Αυστηρά πρότυπα του κατασκευαστή Toyota
-Χρήση διαγνωστικών και ειδικών εργαλείων
-Γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά και αξεσουάρ
-Χρήση επίσημων τεχνικών οδηγιών από την Toyota
  • Δωρεάν Οπτικό Τεχνικό Έλεγχο σε κάθε επίσκεψη service για να έχετε ξεκάθαρη άποψη σχετικά με τις άμεσες ανάγκες του αυτοκινήτου σας.
  • Φροντίδα Τoyota. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής βιώνετε την εμπειρία Toyota σε κάθε σας επίσκεψη ενώ περιμένετε το αυτοκίνητό σας.
Η Αγγελος AFS είναι δίπλα σας και φροντίζει τα πάντα για εσάς σε περίπτωση ατυχήματος με πρόγραμμα οδικής βοήθειας, Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, Συνεργασία με τις ασφαλιστικές, Επισκευή με την εξειδίκευση της Toyota, Γνήσια ανταλλακτικά, Διατήρηση Εργοστασιακής Εγγύησης και Εγγύηση στην εργασία.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Toyota “Αγγελος After Sales”
Περιοχή: Νεάπολη, Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Δαβάκη 6 Τ.Κ. 56727
Τηλ: 2310 543500
Email: [email protected]
Website: https://www.toyotaggelos.gr/

Ώρες λειτουργίας:
Δευ – Παρ: 08:00 – 16:30
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις