Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοναδικό δώρο από την AUTO VK

Διαβάστηκε από 7005 αναγνώστες - 1/3/2018

Επισκεφθείτε το κατάστημα της εταιρίας χωρίς ραντεβού και επωφεληθείτε από έναν δωρεάν έλεγχο του συστήματος εκκίνησης (μπαταρία-δυναμό)!

Στην AUTO VK πρωταρχικός μας στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων του αυτοκινήτου σας. Αυτό το εγγυάται η μακροχρόνια εμπειρία μας στη διάγνωση του αυτοκινήτου και το υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που διαθέτουμε.

Με συμμετοχή σε πάνω από 150 εξειδικευμένα σεμινάρια, στα ηλεκτρονικά συστήματα των σύγχρονων αυτοκινήτων και με τον πλήρη τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε,  μπορούμε να επέμβουμε και να επιδιορθώσουμε βλάβες σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα όπως: ABS, AIRBAG, ASR, ASC, BAS, CBC, EBD, KLIMATRONIC, ESP, MSR, TPMS, EPC, IMMO, και φυσικά FUEL INJECTION.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να επέμβουμε με  ακρίβεια στο πρόβλημά του αυτοκινήτου σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Από τα πρώτα συστήματα ψεκασμού D-JETRONIC μέχρι τους σύγχρονους κινητήρες με συστήματα διαχείρισης στρωματοποιημένης γόμωσης (STRATIFIED ENGINES).

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Αθήνας και εκτός δακτυλίου, στη Λιοσίων 271
 

Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTO VK Μ.Βαζαίος- Δ. Καραπιπέρης
Διεύθυνση: ΛΙΟΣΙΩΝ 271 –  Αθήνα
Τηλ: 2108318246
E-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις