Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν η φροντίδα στο αυτοκίνητο είναι συνώνυμο της τέχνης

30/1/2019

Όσο προσεκτικός πρέπει να είσαι στην επιλογή του αυτοκινήτου σου, άλλο τόσο (ίσως και περισσότερο) πρέπει να είσαι στην επιλογή του συνεργείου που θα το φροντίζει.

Ο απαράβατος κανόνας της αυτοκίνησης επιβάλει στον ιδιοκτήτη να φροντίζει περιοδικά την κατάσταση του αυτοκινήτου του. Αυτό θα προσφέρει ακούραστα και αβασάνιστα χιλιόμετρα απόλαυσης.

Η εταιρία Ginis Tech έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα προσφέρει ότι κι αν ζητήσεις για το αγαπημένο σου τετράτροχο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε πελάτη, όσο απαιτητικός κι αν είναι, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και πολύ αγάπη για την αυτοκίνηση. Η εταιρία με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματος σας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που θα της τεθεί.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
- Service αυτοκινήτων
- Μετατροπές – Βελτιώσεις
- Προετοιμασία ΚΤΕΟ
- Καθαρισμός μπεκ
- Αμορτισερόμετρο
- Αναρτήσεις-Ευθυγραμμίσεις
-  Μικροεπισκευές-Γρατζουνιές-Τοπικές βαφές


Αξίζει να αναφέρουμε επιπλέον πως η Ginis Tech εμπορεύεται πλέον και αυτοκίνητα, όπου ο απαιτητικός πελάτης (ακόμα και επαγγελματίας) μπορεί να παραγγείλει από το εξωτερικό το αυτοκίνητο των ονείρων του, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.  
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Ginis Tech
Διεύθυνση: Στρατηγού Δαγκλή 69 Κάτω Πατήσια, Αθήνα
Τηλ: 210-8328824, Fax: 210-8547982
Email: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις