Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλύτερα πακέτα service για Mercedes-Smart

24/5/2019

Το εξειδικευμένο συνεργείο «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» αποτελεί μονόδρομο εάν και εσείς απαιτείτε το καλύτερο για την Mercedes ή το Smart σας. Δείτε τις νέες προφορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι, πάντα με εγγύηση.

Με την αγορά της Mercedes ή του Smart σας, γίνατε μέλος της πιο premium αυτοκινητιστικής οικογένειας στο κόσμο. Η συντήρηση και η φροντίδα όμως που θα δώσετε στο αγαπημένο σας όχημα είναι ζωτικής σημασίας, εάν θέλετε να το χαίρεστε με ασφάλεια και στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Η επιχείρηση «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» δεσμεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας τα καλύτερα όπλα για συμμάχους της. Από την μία η τεράστια εμπειρία του προσωπικού (υπεύθυνος όλων ο Βασίλειος Μπαμπασανίδης με 25ετή πείρα στην μάρκα), από την άλλη η χρήση των καλύτερων μηχανημάτων της αγοράς και τέλος οι μοναδικά καλές τιμές και οι συνεχείς προσφορές, αποτελούν τους 3 λόγους που η εταιρία είναι η καλύτερη στο χώρο.


Η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι εγγυημένη και μέσω της εγγύησης εργασίας. Παράλληλα το αμάξι σας εξοπλίζεται με κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε υπηρεσίες όπως: Πατήστε εδώ και δείτε τις μοναδικές νέες προσφορές της εταιρίας γύρω από πακέτα service (μικρά-μεγάλα) τόσο σε μοντέλα Smart όσο και σε Mercedes όπως μικρό service Smart με 75 ευρώ ή 15% έκπτωση σε όλες τις εργασίες service σε Mercedes Benz.


 
Όσο για εσάς που οι Mercedes και τα Smart δεν είναι απλά το όχημά σας αλλά τρόπος ζωής δείτε και εξοπλιστείτε και με αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμα πιο premium τις στιγμές σας.

 
Έχετε Mercedes ή Smart; Έχετε τον απόλυτο μάστορα, Β. Μπαμπασανίδη!

 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Επωνυμία: Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 26 Αργυρούπολη 16452
Τηλ. 210 99.21.076
fax. 210 99.01.241
e-mail. [email protected]
Site: http://mercedes-smartservice.gr/home

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις