Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Prime υπηρεσίες service από το δίκτυο της AUTOFIT

Prime υπηρεσίες service από το δίκτυο της AUTOFIT

Διαβάστηκε από 6585 αναγνώστες - 24/10/2023

Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης γύρω από κάθε τομέα του αυτοκινήτου σας.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.
 
Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων  και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης γύρω από κάθε τομέα του αυτοκινήτου σας.
 
Περιοδική συντήρηση
Εργασίες & Έλεγχοι που περιλαμβάνονται στην περιοδική συντήρηση του αυτοκίνητου σας, με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το Service περιλαμβάνει προγραμματισμένες εργασίες που εφαρμόζονται σε όλα τα αυτοκίνητα και συμπληρωματικές εργασίες που εξαρτώνται, για κάθε αυτοκίνητο, από την πάροδο του χρόνου και τα χιλιόμετρα που διανύει.
 
Λιπαντικά
Αντικατάσταση λιπαντικών. Τα λιπαντικά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την σωστή λειτουργία και την διάρκεια ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου σας, καθώς μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα.
 
Μπαταρίες
Έλεγχος και αντικατάσταση μπαταρίας. Η μπαταρία αποτελεί βασικό εξάρτημα για την εκκίνηση του αυτοκινήτου μας και για την λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων. Ακόμα και κάτω από ιδανικές συνθήκες, η μπαταρία τελικά θα αλλοιωθεί λόγω της χημικής σύστασής της.
 
Ελαστικά
Αντικατάσταση ελαστικών. Τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του με το δρόμο. Η καλή κατάσταση τους και η σωστή πρόσφυση με το δρόμο είναι ιδιαίτερα σημαντικές παράμετροι της σωστής συμπεριφοράς του οχήματος και της ασφαλούς οδήγησης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
Διαγνωστικός έλεγχος
Ο διαγνωστικός έλεγχος μέσω του ενσωματωμένου ηλεκτρονικού συστήματος διάγνωσης του οχήματος (EOBD) προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του προβλήματος, της διόρθωσής του και της κατάλληλης συντήρησης.
 
Σύστημα φρένων
Έλεγχος και επισκευής συστήματος φρένων. Το σύστημα φρένων αποτελεί το πρωταρχικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας του οχήματος. Τα τακάκια, οι δίσκοι και το υγρό φρένων αποτελούν το σύστημα πέδησης και ενεργούν συνδυαστικά έτσι ώστε να εγγυηθούν την ασφάλειά σας. Αν έστω και ένα από τα συγκεκριμένα μέρη είναι χαλασμένο, το σύστημα πέδησης του οχήματός σας θα είναι λιγότερο αποτελεσματικό. 
 
Σύστημα κλιματισμού
Έλεγχος και συντήρηση συστήματος κλιματισμού.  Η ποιότητα του αέρα στην καμπίνα του οχήματος είναι πρωταρχικής σημασίας για την υγεία, την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.
 
Σύστημα μετάδοσης
Έλεγχος και επισκευή συστήματος μετάδοσης. Ο συμπλέκτης, το κιβώτιο ταχυτήτων, το διαφορικό, τα ημιαξόνια είναι κάποια από τα μέρη του συστήματος μετάδοσης της ισχύος του κινητήρα στους τροχούς.
 
Σύστημα ανάρτησης
Έλεγχος και επισκευή συστήματος ανάρτησης. Το σύστημα ανάρτησης μειώνει ελεγχόμενα τις ταλαντώσεις και τους κραδασμούς που φτάνουν στο αμάξωμα κατά την επαφή των τροχών με το δρόμο. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα της οδηγικής συμπεριφοράς του οχήματος.
 
Σύστημα φωτισμού
Έλεγχος και συντήρησης συστήματος φωτισμού σε φώτα πορείας, προβολείς, φώτα στάθμευσης, φώτα πεδήσης (στοπ), φλας και τον εσωτερικό φωτισμό.
 
Έλεγχος ΚΤΕΟ
Σε κάθε περιοδικό τεχνικό έλεγχο, οι τεχνικοί ελέγχουν το σύνολο των μερών του αυτοκινήτου ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για το ΚΤΕΟ.
 
Έλεγχος καυσαερίων / Έκδοση Κ.ΕΚ.Κ
Έλεγχος των καυσαερίων που εκπέμπει κάθε όχημα και έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων
 
Φανοποιία
Στην φανοποιία περιλαμβάνονται οι εργασίες που αφορούν το σασί του οχήματος, τις επιφάνειες με λαμαρίνα καθώς και τις επιφάνειες που καλύπτουν πλαστικά τμήματα.
 
Υγραεριοκίνηση
Μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνητο για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
 
 Βρείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε όπως και έναν προσωπικό σύμβουλο στο site https://www.autofit.gr!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις