Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του VW Group

27/6/2019

Για να μην μείνεις ούτε μία μέρα χωρίς αυτοκίνητο, το συνεργείο Zezas ειδικεύεται γύρω από όλα τα μοντέλα του ομίλου VW. SEAT, Audi, Skoda και VW φυσικά, εδώ, γίνονται σαν καινούργια.

Το εξειδικευμένο συνεργείο Zezas Action, με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα που ανήκουν στο VAG Group, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν.

Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο Zezas Action δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση.

Ακόμη, εκτός από την συντήρηση, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ γύρω από το αυτοκίνητο σας. Αναβαθμίστε το ή διατηρήστε το ασφαλές με τα κατάλληλα γνήσια, μεταχειρισμένα ή ΟΕΜ ανταλλακτικά.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία:  ΖΕΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διεύθυνση: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ 8, ΠΟΛΥΓΩΝΟ, 11474
Τηλ: 2106462157
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 8πμ. με 4μμ., Σάββατο 8πμ. με 2μμ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις