Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνεργείο υψηλών προδιαγραφών

21/4/2020

Η DG έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πείρα δεκαετιών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Στην DG, η καλή λειτουργία του αυτοκινήτου είναι πάνω από όλα. Ένα καλό αυτοκίνητο σημαίνει ασφάλεια, σημαίνει χρόνια ζωής, σημαίνει μακροπρόθεσμο κέρδος. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και φτιάξτε το αυτοκίνητο σας καλύτερα από ποτέ ώστε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με σιγουριά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα.
Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Στην DG δεν χωράνε εκφράσεις του τύπου «θα το κάνουμε να ταιριάξει», καθώς όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να διατηρηθεί και η εγγύηση. Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις DG και επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Πλέον, στην επιχείρηση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και συντήρηση ή να τοποθετήσετε κιτ υγραερίου, για να ρίξετε τις επισκέψεις στο βενζινάδικο στο…1/3.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: DG - Γενναίος Δήμος
Διεύθυνση: Σπάτα, Αττική, Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 99
Τηλ.: 210 60 25 366
Κιν.: 6976 437 775
Site: http://www.dgservice.info/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις