Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σχέση εμπιστοσύνης με το αυτοκίνητο σου

24/4/2019

Αν πραγματικά είσαι ένας από τους υπεύθυνους οδηγούς που φροντίζει υπό κάθε συνθήκη το αυτοκίνητο του και την περιοδική του συντήρηση, τότε βρήκες αυτό ακριβώς που ζητάς. Υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.

Η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, είναι φιλοσοφία ζωής και όχι ανάγκη. Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του. Στην εταιρία Ζαράνης service θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα συνεργείο. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα. Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο 400 τ.μ. εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Υπηρεσίες:
-Καθαρισμοί μπέκ
-Κάρτα καυσαερίων
-Έλεγχος για ΚΤΕΟ
-Συντήρηση και Επισκευή
-Αμορτισερόμετρο
-Φρενόμετρο
-Ευθυγράμμιση
-Ζυγοστάθμιση
-Εξατμίσεις
-Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών

Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρία Ζαράνης Service έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.


Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Ζαράνης Service-Ανταλλακτικά
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 39, Ελευσίνα
Τηλ: 210 55.60.285, Κιν: 6973 424 343
Site: www.zaranis.com.gr
Mail: [email protected]
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 08.30 - 18.30, Σάββατο: 08.30 - 15.00
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις