Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θες ρεκτιφιέ; Εδώ θα πας

Διαβάστηκε από 9833 αναγνώστες - 14/6/2017

Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία και στην ιδιαίτερη φροντίδα που μπορούν να προσφέρουν στον κινητήρα σας, θα απολαμβάνετε περισσότερη δύναμη με λιγότερες εκπομπές ρύπων για ένα πιο καθαρό περιβάλλον και όλα αυτά με μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Special ΕΠΕ στο Περιστέρι, έχει ως αντικείμενο το ρεκτιφιέ μηχανών. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1979 από πολύπειρους μέχρι τότε τεχνίτες, φίλους και συναδέλφους μεταξύ τους, μεγαλωμένους στα ρεκτιφιέ από μικρά παιδιά, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους! Τα ιδρυτικά μέλη συστήνουν στις 26/02/1979 τη Γ. ΜΠΙΡΜΠΑΣ - Χ. ΦΛΩΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.
 
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη χώρα μας και προνοώντας για τις ανάγκες του κλάδου, εκσυγχρονίζονται και επενδύουν σε καινοτόμες ιδέες, με σύγχρονη για την εποχή τεχνολογία, ενώ παράλληλα στις 28/06/1989 μετατρέπουν την παραπάνω εταιρεία σε περιορισμένης ευθύνης, με το διακριτικό τίτλο ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΠΕ.
 
Στοχεύοντας από το ξεκίνημα της εταιρείας στη ΔΙΑΡΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ (επίσημο σλόγκαν της εταιρείας), έχουν κατορθώσει, με επίπονες προσπάθειες και με τη βοήθεια των συνεργατών τους, να αναδειχτούν σε κορυφαία επιχείρηση του κλάδου.
 
Πραγματοποιούν συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών τους γνώσεων, μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κ.λπ. Συνεχίζουν μέχρι σήμερα να ανανεώνουν το μηχανολογικό εξοπλισμό τους και να προσθέτουν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτουν διπλή σειρά μηχανημάτων (2 ρεκτιφιέ στροφάλων, 2 ρεκτιφιέ κυλίνδρων, 2 ρεκτιφιέ επιφανείας, 2 τόρνους κ.λπ.), επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων - εξαρτημάτων και την παράδοσή τους χωρίς καμία καθυστέρηση. Σήμερα, δρομολογούν εκ νέου ενέργειες και εκσυγχρονιστικές κινήσεις – επενδύσεις.
 
Χάρη στη φροντίδα που μπορούν να προσφέρουν στον κινητήρα σας, θα απολαμβάνετε,
 
  • Δύναμη στον κινητήρα
  • Καθαρό περιβάλλον
  • Μειωμένο κόστος λειτουργίας


 
Επικοινωνία
Βεροίας 26, Περιστέρι
12131   
Ελλάδα               
 Τηλέφωνο: 210 5910500
 Φαξ: 210 5712327
www.rektifie-special.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις